Wednesday, July 29, 2009

Again..

Again. I didn't sleep yet even dah kol 2 pg huhu..

Drink nescafe is really an effective way to stay up late at night.

Tadi dinner with my bestest frens, elly,miza & gie kat Sup Meletop (x boleh blah nama)
Elly beria ckp sedap. tapi tekak ku still mengatakan sup gearbox gak sedap :P hihi
Tp papepon thanks Ell bwk g sane dan blanje kami semua hihi

Kat Sup Meletop tu ade sorang abg waiter nih, macam bajet2 hensem sikit prangainye (tp muke not bad la kot?) mintak no phone dr Gie!!! uiyo!! haha - Jenal sila jeles :p

CC rasa hasil lirikan mata Gie + suara lunak "halal ye bang" masa x ckup singgit nak bayar td telah menggoda perasaan nya muahahaha ( gelak shaitonn sambil mengangkat2 kening ke arah Gie (macam mane tu?) )

So time nak balik tu, abg tu mintak no phone dr Gie, tapi dah tentu Gie xkasi kan.

Nak dipendek kan cerita, mase sampai rumah, CC nak minumla Nescafe ais CC tapau tadi, tetiba jumpa sekeping kertas dalam plastik nescafe CC, tertulis :

Man
017*655869

So, Gie sila miss call ye hahahahah :P

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 30/7/09 1:03 AM  

erk...tade mkne

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top