Friday, July 31, 2009

Yey~* New Camera~*


Yey~* Akhirnya CC dah ada camera!! hehee xD
Camera yang sangattt comel!! dan yang penting PINK!

Mula2 ingat g Mines nak survey je dulu..ingat nak beli kat PC Fair..
tapi tibe2 rasa nak beli je. PC Fair ramai sangat orang la. lagipun xtentu nak g ke tak..

Jenama Samsung ES55 ..Harga camera ni RM499..org cina tu cakap, harga sebenar RM699 tapi sekarang tengah promotion..ntah la. boleh caya ke x..tapi untuk 10.2 MP dan berharga RM499 bolehla kan kan kan? hihi (CC memang nk yg under RM500 pn..mhl2 keje nanti beli la..)

Walaupun tebal sikit tapi dia PINK! :P and ringan. dan gambar die sgt cantik~ goyang2 pon boleh~ (stabilizer kot?) lepas tu ada function beauty shot, untuk nak nmpk cantik dalam camera hehe

Lepas tu dapat screen protector free, dapat memory card 2G, dapat lifetime member FOTOKEM - print gambar 20% and dapat kupon print gmbr free 14/40 keping valid staun.

Beshnyee..CC sangat hepi skarang rasa macam xpna dpt kamera lala..memang xpna ade kmera sendiri pon :p

lepas ni leh la letak gambar banyak2 kat blog kan :D :D

ok xleh shoping da. sem ni jimat! lala

9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 1/8/09 12:51 AM  

wow
pinky girl's coming..
u better watch out..
huehauhauea..

selamat dtg ke kelab2 kamera pink

Chokichoki 1/8/09 1:10 AM  

haha. kamera pink mmg comel!

Rizdiahk Nahraf 1/8/09 4:00 AM  

wah ada camera baru.!! cool2..ayuh ke putrajaya.. ada floral apa tah..leh tangkap2 gambar bunga..

Rizdiahk Nahraf 1/8/09 10:26 AM  

1 sampai 9 ogos..best2.ada banyak2 bunga..jom2..

Chokichoki 1/8/09 11:03 AM  

yeke? beshnyee.
kat area mane?

Samihah Omar 1/8/09 11:38 AM  

hehe.. "yang penting pink!".. :)

izyan 9/10/10 11:15 AM  

comel sangat!
nak ni nak ni
hehe~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top