Tuesday, July 14, 2009

Penat btol harini..

Pagi2 kol 6 da bangun n besiap untuk ke TNB-ES..
takut jem..
mission: nak mintak sgnature supervisor for elaun YTN..& discuss about FYP with Mr. Hamdan..
tapi nampaknye, data from company tu P&C lak..so kene pkir tajuk laen plak..haih

lepas tu, balik rumah sekejap
mission: amik gran kereta and insurans kerete nak apply sticker kete..& makan nasik :P
sangat kenyang lala

kol 12 lebih betolak g uniten..ade kelas kol 1-3..power quality..

lepas tu jumpe Dr. Vigna kejap..discuss about project..die suh cari topic laen..
hm..sempat ke. ntah2 kene rebut2 je topic yang ade :(

Then g photostat license kete kat BM. lepas tu pulangkan log book kat puan yasmin..
bincang gak pasal FYP..she has 2 topics tapi kene rebutla..da xleh chop huk

lepas tu g pejabat murni, hantar borang nak apply sticker kerete..

After that kemas2 kereta jap. sebab selama intern ni kereta memang da jadi macam store letak kasut =_="

ingat nak g YTN anta surat mohon elaun..tapi dah xlarat..dah kol 4pm..

so sambung kemas bilik plak..kemas2..tapi x mop lagi..

dalam kol 5 pengsan atas katil sampai 6 lebih..

bangun2 mandi, wat research pasal FYP..

kol 8.30 ade assembly murni plak..sampai kol 10 tu..semngat tol commitee murni ni hoho

sekarang nak sambung research for fyp title..

lepas tu TIDO!~ ^_^

edited :- after post entry ni, tetibe ade fire drill plak! huhu..mmg penat..skrg baru btol2 abes..
sebaek esok kls lmbt..

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top