Friday, July 10, 2009

Hapdet!

Yey dah dapat duet claim - rm778 je. tapi tolak utang tggal rm300 je kot :p
Jadila nak buat belanja sampai nex week..maybe nexweek ytn masuk kot.
Banyak barang xbeli lagi ni. buku pon xde lg! haih.

Semalam AGM unnicomserv, Ely jadi naeb pengerusi!, Gie jd naeb bendahari, CC jd tmbalan exco Kepimpinan dan latihan with miza.
lepas tu bincang untuk aktiviti sem ni..
mcm pack giler je. mesti bz nant, tapi bz itu besh xD

Knape bz itu besh?
fes, kte xde la mati kutu xwatpe kat bilik
seken, mengelakkan rse sunyi dan teringat perkara yg mnyedihkan
third, lebih rajin study lg sebab kite tau kite xde mase
fot, leh timba banyak pengalaman
fifth, dapat byk sijil :p
sixth, melatih diri utk menguruskan masa
seben, melatih diri utk menguruskan badan hahaha

ok. byk kan faedah bz itu sbnrnye :P

CC act tingin nak try pati halia yang Gie guna untuk kuruskan badan tu. tapi tgok die kerap sangat ke toilet. takut CC xtahan je..camne ek..ade efek x ek bile berenti..risau gak..

12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

-xoul- 10/7/09 3:27 PM  

erk..xcukup kurus lg ke..mcm dh ok je..

Chokichoki 10/7/09 11:42 PM  

gmok ler. 2 miza yg krus. sile jgn kompius hehe :p

-xoul- 11/7/09 4:53 AM  

ecece..miza pun ckp dier dh gemuk,same je sume..haha

Chokichoki 11/7/09 12:50 PM  

miza gmok??? xmungkin belaku haha

-xoul- 11/7/09 1:29 PM  

shh..jgn cabar..dier dh la kuat mkn,kang jd bulat2 mcm orange kang..
(arap2 dia xbaca)..haha

Chokichoki 11/7/09 2:59 PM  

hehe MIZA SILA BACA SEKARANG :P

miss ubi 12/7/09 1:27 AM  

hehe..dulu sy berisi gak..jaga mkn gak tp xtrun2..bila busy jak stdy skrg dah terkurus sndiri tanpa d sedari...hehe

Chokichoki 12/7/09 1:55 AM  

hurm. CC klo study lg mkn byk. 2 yg problem 2 hihih

Jay Chou,  12/7/09 6:40 PM  

saya dulu gemok. Tapi baru2 ni saya selalu sleepjogging. macam sleepwalking, tapi jogging. jadi terus dapat turunkan berat badan skit, hehe

Chokichoki 13/7/09 7:46 PM  

haha. ok gak kan. cmne nak sleep joging. tolongla ajar =_="

Jay Chou,  14/7/09 6:10 PM  

tido pakai kasut XD

Chokichoki 14/7/09 10:34 PM  

haha. ok mlm ni CC try :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top