Saturday, July 18, 2009

-Sife Malaysia National Competition-

Hai semua~* CC nak ajak korang pegi tgok Sife National Competition untuk support Sife UNITEN..

  • Di bawah merupakan butiran2 nya (ape ayat CC da~)

Tarikh : 20 & 21 July 2009
Venue : Putra World Trade Center (PWTC), Kuala Lumpur
Transport : Bas disediakan untuk pergi dan balik
Time : Pergi pukul 9..balik kol 5 kot..
Pakaian : Formal. Sluar slack dan kemeja putih kalau ada. kalau xde, pakai je kecuali pink dan ungu =p (sebab tu universiti laen nye theme)
Makanan : disediakan. pree beb!

SMS Nama penuh dan ID ke 0179482438 sekiranya berminat

Surat pelepasan kelas adalah disediakan.
Untuk junior2 tersayang yang rase2 nak jatuh hati dengan Sife dengan lebih cepat, disarankan pergi competition ni hehe..CC dulu first time pon join final competition. Sangat BESH ok!
  • Introduction sikit :-


The SIFE Malaysia NATIONAL COMPETITION is a showcase where SIFE is creating a better world through the positive power of business.

Once a year, the best SIFE teams across the country meet at the SIFE Malaysia National Competition to have their Community Outreach Programs evaluated by a distinguished group of business leaders.
The challenge to SIFE teams is not simply to inform but to empower, develop and implement community outreach programs that help their targeted audiences to reach their full potential through a better understanding of the principles of market economics, entrepreneurship, personal financial success, environmental sustainability and business ethics.

The team chosen as SIFE Malaysia National Champion will advance to the SIFE World Cup, where they’ll compete against other National Champion SIFE Teams from around the world.

Together we can make it our business to change the world for the better. SIFE students are proving it every day.

  • Map
Untuk mereka yang ingin pergi sendiri :-




sangat semnagat CC ajak korang. ntah ada ke x budak Uniten yang bace. so sape2 budak uniten yang terbaca, tolonglah promote gak. atleast link kan ke post ni..more supporters lagi baguskan..
it will be great. trust me ^_^

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~ieja~ 18/7/09 5:59 PM  

sorry dear, can't make it...
but i wish all the best to all of you...

beat UiTM beb! insyaallah... ieja doakan kejayaan korg sume...

=)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top