Thursday, July 02, 2009

Padan muke ku T_T

Hari Selasa lepas CC pegi pejabat ilmu untuk tanya sama ada Apartment Murni punya sewa naek ke tak..tapi makcik tu cakap stay..so i decide 2 stay kat murni jela..
Parent pun suruh stay murni je..senang..ada lift, privacy tggal sesorang..n 1 umah n adah n jem..xdela sorang2..
walaupun mahal skit, tp puas hati..

tapi ntah macam mana ntah, petang tu pikir2..y not try mintak ilmu sharing..kot2 ade kosong..
kalau ade yang 1 bilik kosong, leh tarik miza tggal sekali..dia pon xkisah..
so pegila jumpe En. Nizam
tapi dia cakap da penuh..so CC cakapla..if lepas fesi keluar, mane tau ade 1 bilik kosong, bagi la CC..
tapi CC xnak la sorang2..tarik miza skali (banyak songeh kan :p)
En. Nizam cakap ok je..siap bg nama miza skali..

Tadi, ade pejabat ilmu call..
die cakap CC dpt tapi sorg2! CC xnakla share ngan orang xkenal..
sebab dah biasa sangat dah duduk sebilik ngan kwn baru..dari form 1 lagi..so dah biasa sangat dapat yang tak sekepala..tak seronok la kan..
so CC cakapla CC nak bilik lama balik..
then akak kerani tu cakap ok..

lepas tu die call balik, die cakap bilik CC skarang kat murni tapi bukan bilik lama!! waa...
nak ngan adah!..huhu..
CC xkisah tggal sorang2 tapi hari tu dah elok2 serumah ngan adah n jem..
tibe2 jadi macam ni..

so Padan Muka Aku! :(

esok nak g pejabat ilmu..nak try balik camne...doa2kan CC ek..sedih.

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Jay Chou,  3/7/09 12:38 PM  

chokichokiyangsedap...
ahahaha

Chokichoki 3/7/09 6:44 PM  

isk. saper ntah jay chou ni. hmm

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top