Thursday, July 30, 2009

J-Card Day~*

Besh btol ari ni memborong!~
tapi rushing sikitla..sebab ada kelas kan..
CC sorang je yang ada kelas sebenarnye! huhu.tapi sume orang kene ikut balik! haha :P

Hari ni ada Jusco Taman Equine J Card Members' Day.
Ape lagi, kami kaki2 coping memulakan langkah untuk pegi becoping la (nak gedik ckit, coping2 LOL)

Tepat pukul 10 pg, CC, Elly, Erien, Mun, Miza mula bertolak (dah macam karangan berbentuk laporan tahun 5 dah ni hihi)

Ingat ktorang awal.tapi sampai sana dah penuh gile parking..siap tepi2 jalan pun penuh. so ktorang tepaksala parking jauh gle dr JJ..kena jalan sikit.
Namun ia langsung x memutuskan semangat kami untuk berjuang..ok sudah merepek.

So hasil berpenat lelah pusing satu JJ, tolak menolak, tumbuk menumbuk, tembak 2 3 das (tipu)
CC telah berjaya menghabiskan duet sebnyak RM200 WAA daku sudah bankrupt!! hehe :P

so oleh kerana sudah bankrupt, CC nak la menunjuk sikit barang yang xseberapa yang CC beli nih. hahaha..okla okla. xmenunjuk, nak share je.kan sharing is kering.
(sori la kalo gambar blur, gune kamera hp vga jee..)


VJ jeans
same je yang mcm sekarang punya, tapi yang tu dah lusuh..
RM89.90 -- 70% discount --> RM26.97

VJ sportswear
Suar sukan dah lusuh gak. besela orang rajin sukan (ke pki duk umah ek hihi)
RM 69.90 --70% Discount --> RM 20.97

Jeans Studio
Saje.. lame xbeli t-shirt
RM35.00 -- 50% RM 17.50


POLO creations
Ni untuk Mak & Aunty yang tersayang..penat wo berebut.
beli time Happy Hour, Less byk lagi
Harap2 diorang suka..
RM 199.90 -- 80% --> RM 39.98

DURBAN slack
Dah beli untuk mak, harus beli untuk abah gak.
kang ade gak yang majuk hohoho.
Ingat nak beli baju melayu, tapi yang murah xlawa la..
yg mahal lari bajet..so pk punye pk, teringat seluar abah dah mcm buruk..
so beli la seluar ni..
RM129.90 -- 70% --> RM38.97

Karipap Sardin
haha. ni pon ada diskaun tadi, buy 5 free 1, so share dengan Elly dan Erien. sorang dpt 2
RM 1/ per karipap

+
beberapa barang wanita :p


Sekian saja pada hari ni. punyela rajin CC updet blog ni. proposal x siap2 lagi waa!!

tapi pape pon sangat besh dpt beli something untuk yang tersayang :)
bila la CC nak kerja n kaya ni..CC nak beli macam2 untuk diorang..hm..


ok jom marathon report proposal.

eh kejap. lupe lak nak gitau. info penting ini baru dimaklumkan tadi oleh kawan TNB-ES CC


T_T Confirm Bankrupt.





4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 31/7/09 1:18 PM  

gler r..rm200..
sume org rm100 je ok

Chokichoki 31/7/09 1:33 PM  

hikhik. alaa. klo tolak beg mak kte ngan sua ayah kte, rm100 je. lala

budaktembam 1/8/09 11:21 AM  

hmm..tp..sy plg kecik begnye..lalal..

Chokichoki 1/8/09 11:24 AM  

hihi. xpe2. dapt 2 lai baju yg sgt comel!~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top