Friday, July 17, 2009

Post lagik~*

Ok. nak post lagi wlopon tadi da post lalalala :P

Mood nak menulis dah datang terpaksa la tuliskan walaupun xde cerita ape sebenarnye hihi :p

CC baru je sapu dan mop lantai bilik + umah ni.penat2. da dekat 2 minggu stat sem baru nak mop kan- ciri2 orang separa pemalas. kalau pemalas langsung memang xmopla sampai akhir sem haha
lepas tu cuci toilet - ha ni memang slalunye keje CC la setiap sem di mana2 rumah.
orang lain x sanggup kot haha tapi CC lagi x sanggup tengok toilet kotor.
so selalunya housemate laen wat keje2 bersih bilik air, mop lantai, cuci pinggan etc. tapi CC in charge bab toilet je da la whaha :P

Ada orang cakap, orang darah A seorang yang pengemas. CC rase macam tepat je.
Mak CC darah A, memang pengemas gile babas la. wlaupon selai rambut dijumpai di bilik CC memang kene bebel la. wlaupon! ok.
CC plak darah AB, so maknanye kadang2 pengemas kadang2 pengemis =_="

Sepatutnya sekarang ni CC kene berbincang dengan Adah tentang assignment ktorang. tapi luckily, adah is missing in action (kenape mesti luckily? whahaha)

so CC wat la reseach bersendirian sambil meng hapdet blog ni. tapi susa plak la kan nak jmpe info tu. ni soalan assignment ktorang :-

"Estimate the reserve of the energy sources accesible to TNB. Discuss the assumption used in your estimate. Assuming exponential growth of the energy usage, compute the expected energy sources required by TNB in the next 15 years. If you are in charge of the energy policy for the nation, which energy sources needed immediate development, why?"

so sape2 rasa ade info ataupun jawapan lala, share2 la ngan CC :P

Petang ni, kol 230 ktorang ada briefing utk FYP..macam x ramai je yang pergi kan. semua nak balik..xtaula..tapi CC tetap pergila. nama pon pelajar bededikasi dan skema hahahah (sebenarnya xde bende nak wat pon..yela..xde bf jarangla kua..eh xde bf ke? eh CC pn confius..huhuhu)

Hari ahad- selasa ada Sife National Competition..x rasa semangat sangat sebab CC xterlibat pn..tapi saja nak datang bagi sokongan..
ramai yang xpergi..Miza, Adah, Mun sume xpegi..sedih gakla..mesti sunyi nanti T_T
tapi CC pegi jugakla..nak bagi sokongan untuk Sife Uniten, sokongan untuk Puteri, my fren, Elly, my beshfren, n of coz utk si dia yang masih di hati ini. Cewah! shuh2 jauh kan perasaan ni!

Lagipun maybe ni yang terakhir aktiviti Sife CC join..lepas ni ingat nak retired..or maybe just tlg ckit2 if diperlukan sangat2..bukan sebab CC xsayang Sife..sayang kot..ramai kawan2 dalam Sife ni..susah senang bersama..makan tdo besama..memang macam family lah..
tapi pengorbanan terpaksa dilakukan- pengorbanan ape? ha itu terpaksa dirahsiakan hahaha :P

Okla. nak sambung wat research. nanti mengarut lebih plak lalala~ Tata

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Rizdiahk Nahraf 17/7/09 12:11 PM  

uit..hangpa pi ka sana? orang datang ari ahad n isnin untuk saje2 menangkap gambar..

Chokichoki 17/7/09 12:31 PM  

a ah. oo yeke? jgn lpe tgkp gambar kte skali whaha :P

miss ubi 17/7/09 7:30 PM  

hehe..ubi darah A..wah pengemas ka UBI?hehe..:P

Chokichoki 17/7/09 7:43 PM  

haha pengemas x? nampak mcm pengemas je ;)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top