Thursday, September 03, 2009

Berbuka di Masjid Uniten~*

Suasana Masjid UNITEN di waktu siang

suasana Masjid UNITEN di waktu malam..

cantikkan??
gambar ni CC google je..camera murah CC xmampu nak capture selawa camni hehe..

Nak cite pengalaman CC berbuka puasa di Masjid UNITEN..
hari2 tau ada berbuka free kat masjid..
tapi Ramadhan kali ni baru 2 kali berbuka kat masjid..
First time masa Sultan Selangor datang
Time tu x bawak camera.
Yang second time baru bawak camera.
ni masa 1 september- ari selasa lepass.
ingat nak update malam tu
tapi internet down plak..

tapi wlo camne pon, nak cte gak pasal bebuka kat masjid..
buat kenangan di hari muka.. cewah~
time tu sure dah x buka free kat masjid ngan kawan2 dah kan..
T____________T

so jom layan~

dak perempuan tgh beratur..xramai sangat perempuan buka masjid..
lelaki ramai giler

Nih makanan berbuka hari tu..
Nasi putih + Kurma daging + Sambal telur + sayur + ulam + sambal belacan + tembikai + kurma + air sarsi + air kosong
perhhhh..sedappp wa cakap sama luu (tibe2 ganas)
besh2. memang kenyang mengah2 lg hihi

ni kasi zoom yang CC punya..bagi korang terliur haha


Ni sebahagian mangsa yang CC berjaya popularkan di blog ni hihihi

CC and Naza yang buat2 ayu


Adah n Mun yang sememangnya ayu


Dah berbuka kat masjid tu harusssssss lah solat di masjid kan.
xkan makan trus balik kohehe
Jom bebuka kat masjid lagi!

9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nur Farahin 4/9/09 2:29 AM  

waa..
windu nk berbuka kat masjid..
taun ni xsempat agy..

t'ingat 2 tahun lps.. ari2 buka kat masjid sebab nak save =p semata2 nk bli baju raya lebih.. haha..

Chokichoki 4/9/09 9:08 AM  

haha gle smgt. kte nk bke ari2 tp ad je hlgn..klsla..tingin murtabakla :p hihi

bones,  4/9/09 9:31 AM  

waaa adah ngan mun buka kat masjid???waaa mcm xcaya...pasni bole la kite date kat masjid kan mun kan....ehehe

adah,  4/9/09 9:55 AM  

to bones : asl lak x cye ak bkak pose kt msjd?hampeh btol,hoho!!!


bile nk g bkak pose kt msjd lg ni?lauk taun nu cm best2 jerk,nyummy2!!!

mun,  4/9/09 10:57 AM  

pengumuman...

saye slalu je bebuke d masjid,,,

sekian~~


sapekah bones?

adah,  4/9/09 1:36 PM  

to mun:spe lg,thumbones la,hoho!!!

Chokichoki 4/9/09 2:10 PM  

haha.
jom2.nexweek la weh jom bke kt masjid lagi.
weekend ni ad org 2 bz nak lyn tetamu dr klate haha

bones,  4/9/09 6:07 PM  

hoo ye kew???waaa waaa...mun n adah da dpt hidayah da sob3...ye eh...bile nk makan setikar ngan i mun???uuuu

Chokichoki 6/9/09 2:07 PM  

oit rafiee, nak ngorat mun g ngorat kat ym eh. mun bkn bkak blog ni ari2 pon hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top