Saturday, September 12, 2009

Reunion MRSMKK | Before~*

Adoii
apsal nervous jeekk nak g reunion ni.
lol.
ntah pape kan.
tapi at the same time rasa x sabar mau jumpe dayod n murni!!

Harini, CC ada reunion dengan rakan2 CC masa menengah rendah kat MRSM Kuala Klawang,N9.
lama giler x jumpe..2002 mase form 3..until now!
7 years already!!
tapi ade je yang jumper masa menengah tinggi kat MRSM Jasin..
tapi half of them or maybe most of them 7 years ok xjumpa.

Location reunion at Seoul Garden belakang LRT Kerinchi.
Harge RM43 ok!! so very the bankrupt i now. reunion nye pasal..xpelah..skali skala.

sekarang tengah tggu Axroy datang amik.
Dayod n Murni pon tumpang Axroy dari melaka.
so CC pon nak tumpang gak. xbeshla datang sorang2.
lagi nervouss nanti hehe

ingat nak tnjuk gambar CC masa kat MRSM KK tapi xjumpe CD album plak
malas nak scan balik..
xpela..nanti2 lah CC tunjuk

ok cya~
assalammualaikum


2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

edda(",) 12/9/09 1:49 PM  

nape nervous?? mesti ader secret admire niehh... hehehhe

tetiba rindu kat kwn2 sekolah lame duluuu.. huhu

Chokichoki 12/9/09 2:58 PM  

hehe xdla..tp sbb lme da xjmpe..mcm rs takut nak dgr dorg nye opinion kt CC hihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top