Wednesday, September 09, 2009

Overslept T_T ~*

sejak akhir2 ni asyik overslept jee..
slalu kantoi subuh.
walaupun gne 3 alarm dah
satu untuk kol 5.00 am
satu untuk 6.30 am
last skali waktu kecemasan 8.00am

last2 yang terjaga 8.00 am
huhu..

CC pelikla..dulu senang gle kot nak bangun.
baru je alarm tu nak bunyi, da tejaga..

maybe tdo lambat kot..
sekarang ni asik tdo kol 2-3 am je..

tapi dulu pun tdo lambat..
ok je lagi..


huaa..tensionnye!!

eh. x silap CC arini da ari ke-19 ek??
sebab semalam mak call suruh pegi terawikh hari2 start dari hari ni..
Mak cakap malam ni da start 10 malam yang terakhir..

so jom kte kejar sama2 mlm lailatul qadar
manetau dpt.
^_^

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Azrie Adzman 9/9/09 11:54 AM  

Ye!Saya setuju dgn mak anda!Pgla ke terawikh!Jgn pg shopping je cc!Hehe.

xoul 9/9/09 1:14 PM  

susah bangun pagi = tanda-tanda penuaan :D

Chokichoki 9/9/09 10:40 PM  

azrie : hehe..baeklah azrie..nak wat la ni. wat je before ni tp banyak lobang hihi

xoul : wek mane ade. budak kecik pon susah bgn pagi ek :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top