Tuesday, September 15, 2009

Facial dan Raya~*

Tadi pergi buat facial.
haritu ada beli baucher Mayfair.
RM30 dapat 3 treatment
1) Facial
2)Slimming
3) stressing

so tadi ktorang pergi buat Facial dulu.
nak jadikan cerita kene buat berdua setiap treatment.
so CC n Naza wat facial.

Overall ok lah..
tapi CC menyesal la bayar tambah RM60 untuk blackhead.
sebab bende tu mesti akan ade balik
tp pandai btol cina tu pujuk2
haish...da la tgh xde duet..
T__________T

so sekarang muka merah2, sebab kene picit2.

Cite pasal raya plak.

sekejap je kan nak abes puasa.
da raya.
tapi raya kali ni CC bakal kebosanan.
sebab x balik kampung kat Slim River.

sob sob. raya kat KL jela ngan mak abah nampaknye..
sebab mak cakap "kte xbalik kampung tahun ni..sebab balik kampung kene pakai duet..sekarang kene berjimat ckit.."
tapi CC tadi da membazir RM60!
hanya Allah yang tahu betapa menyesal nye CC..hhuhu..
senang btol CC ni dipengaruhi
ko nih, kalo miskin wat care org miskin
haih..

so untuk sedapkan hati
CC kensel beli kasut raya..
sebab ade tepk nak beli sebab kasut yg ade mcm da nk tecabut tapak
tapi x jadi. kalo tecabut pakai selipar jela
mampos ko
hehe

pastu,
untuk sedapkan ati lagi
CC maen intenet maximum sejam je seari masa kat rumah atau x maen langsung

hoho..
sori mak abah..
T__T

ok sambung balik.
oleh sbab raya kat KL je. maknanye, memang la agak menyedihkan raya pada tahun ni.
pegi open house rumah jiran2 yang beraya kat kl je la kot.

xpela..sepatutnye CC kene bsyukur sebab masih ada family..
siap ada baju baru lagi.


dikesempatan ini, CC nak wish sume orang yang baca blog ni
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin

jangan makan banyak2 tau

^__^



7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

sI tEDI 15/9/09 11:53 PM  

selalunya macam tu lah CC. bila ada promotion kononnya kita datang dia akan pujuk2 bayar itu ini.

ayat amatttt manis sekali..
tak pe.. itu satu pengajaran buat CC. Lain kali boleh jadi panduan..

Selamat hari rayA! :)

edda(",) 16/9/09 2:05 AM  

tak sakit ke time buang blackhead tu?? tapi bila dah buang mesti legaaaa je kan.. hehe

Chokichoki 16/9/09 2:33 AM  

tedi : 2la..mule2 da tekad xnak. tp die keep pjuk huhu mnyesal gle adeh

edda : sakit gle. okla kot. tp abes merah2 mke. sbenarnye bende 2 leh je wat sndiri..lgpn bende 2 keep ade.

- Gie - 16/9/09 9:27 AM  

hehehe..
nape pn fes experience kn..
slimming die sgt best ok!
xyah tmbh pape pn da sgt memberangsangkn..

lgpn mayfair ni more on slimming..
so mgkn la facial bese2 je kot..

shaz 16/9/09 5:03 PM  

lor..rina org slim river je ke?
xjauh rpenye dr tnjong malim nih..:)

Chokichoki 17/9/09 1:02 AM  

gie : tula. kte pon rse cmtu..waaa ruginyer rm60!!

shaz : xdla kampung pn. 2 umah sedara yg paling tua hehehe

da xd kampong da wuwu

nn 18/9/09 12:21 PM  

assalamualaikum

sebenarnya ramai lagi yang dh tertipu dgn package2 facial macam ni. huhu. before this pernah baca pengalaman org yang lebih teruk drpd CC punya cerita. siap kna ugut lagi...

sy pun rasa sedih raya tahun ni sebab tailor slh buat baju. tp at least ada jugak baju kan. huhu *sdpkan hati sndiri...

selamat hari raya :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top