Friday, September 11, 2009

Progress Report 2 | Part 1 ~*

lagi 2 minggu lebih kot
dah kene submit report progress 2.

tapi i've done nothing.
hoho..

org laen da pening2 pikir.
n dah siap ada perancangan..

Tapi Jumaat lepas, CC dan Adah dah g TNBT PJ jumper En. Nordin.
En. Nordin ni expertise from TNB that will guide and help us in our fyp
(tapi title Adah n CC is completely different. Tapi luckily, our supervisor/lecturer, suruh jumpe expertise yang same ^^)

So, En. Nordin dah brief serba ringkas.
Dia janji nak bagi notes from Tenaga Switchgear. pastu nak buat site visit.
tapi xde ponn!
penat tggu..n i'd email him for reminder too..
ingat nak call lah..
maybe nexweek..

Sir Tuan Rashid (my supervisor) pon CC xjumpe lagi..
die baru balik dari Bakun + CC malas
so nexweek gakla jumpe hehe.

tapi dia ada email, suruh pergi talk tentang GIS

email has been deleted for some reasons.
alaa...xnak g dengan sir sorang2...sape mau ikot?
T__T
tapi Put cakap if CC sorang2.die nak teman.
nak pakse die teman gak! hehehe

so weekend ni, CC just concentrate belajar Solid Edge Profile.
Try all the tutorials..ade 20 kot. baru wat 3
huhu..1 tutorial sejam kot.
pening btol.

overall, CC xbape suka title CC ni.
kenape ek.
sebab CC xske course engineering kot haha
tapi CC sukeee IR Tuan Rashid!

Dia banyak sangat membantu..
sangat2 concern!
N kte rase rapatt je ngan die..
dan palinggg penting,
senang bagi markah
hehehe
btoll..
Proposal CC dapat 9/10
Progress Report 1 dapat 19/20

senang kan?
sayanggg sir!
(senang bagi mrkah syg, kalo susah kutuk2. isk isk. besela "student" hikhik)

ok jom sambung.
sambung tdo
LOL

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

A Z R E E N 11/9/09 5:04 PM  

eiy, bestnye dpt sv camtu. i punya sv xpernah student fyp dia dpt A.

Anonymous,  11/9/09 5:17 PM  

FYI cik CC, sir Dr Ir Tuan Rashid ni ada seorang anak lelaki yg mungkin dalam final year juga kot, juga EP. Saya pernah ajar dia 2 subjek, cik CC 1 subjek je... dan pandai orang nya. Tak tahulah pula samada dia dah ada berpunya. Bolehlah juga, rasanya, kalau nak usya anak sir TR ini. Hehe!
***Lalalalalaaaaaaaaaaa***

Chokichoki 11/9/09 6:12 PM  

azreen : tula besh2. kene tgok svisor dulu br tgok tjuk hehe

sir JBO : a a. sy kenal la sir. hehe. nantila sy tanye sir Tuan Rashid, nak x amik sy jadi menantu dia. hahahaha *just kidding :P

Anonymous,  11/11/09 6:01 PM  

I am appalled that you posted an INTERNAL email on your blog without permission from the company with all the names in the email. it's WRONG miss cc.

Chokichoki 11/11/09 7:43 PM  

im sorry..i didnt aware that is wrong since nobody warned me...

i'd deleted the email..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top