Friday, December 11, 2009

Contest Melaram dengan Handbag~*


hehe
contest ini pon masuk.
ye..ini adalah satu teraphy untuk menghilangkan kesedihan
sambil2 memastikan blog tak bersawang :p

kali ni kak fiza plak yang buat contest
dia cute tau! tp da kawen :P


rina mempertaruhkan gambar ni
walaupun gambar ni penah muncul di blog ini dah




gambar raya lagi..beg tu beg murah giler.
beli untuk pakai waktu industry training.
rina jenis tak pakai handbag sangat.
beg semua jenis besar2 yang muat buku untuk g kelas tu
so susa lak kalau takde hand bag kecik nak g site
tu yang beli tu

sekarang zip beg tu da rosak
tapi still simpan
sayang tu..banyak kenangan :P

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Sharinginfoz 11/12/09 3:13 PM  

banyaknya contest sekarang ni kan...

kalau blm isi survey sila le..

http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

MrS. F!zA@MaMa Darwisy 13/12/09 8:30 PM  

kira duit raya ke tu..hehe

good luck k.

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top