Friday, December 04, 2009

Program Diet | Eps 1 :P

Oleh sebab setiap sem rina asik azam nak kuruskan badan
TAPI TAK PERNAH BERKESAN!

maka dengan ini rina ingin membuat
entry khassssssss
untuk program diet rina ini!

hahaha semangat tak??
sem ni WAJIB turun berat.
bukan kawan2 je saksi ni. sume readers dari seluruh pelusuk dunia menjadi seksi saksi :P
*bajet ramai sangat readers kan haha*

so pada minggu pertama program ini
*eceh! :p*
rina tak timbang lak berat badan before program :P
tapi agak2 dalam 50 kg la hahahaha
gemok kan? naek masa cuti hari tu hahaha alasan.
untuk tinggi 153 cm kot  
*pendek ok. macam penguin pendek gemok comel kan? =_="*
adehh..malu lak reveal kat sume orang :p :p

Badan rina ni jenis kalau berat tu memang berat LEMAK la jawabnye.
pasal tulang ku sangattt laahh kecik.
so berat tulang adalah sangat ringan!

kalau orang laen 50 kg tu ringan
tapi untuk badan cam rina, memang lemak belapis2 dah ye
ces.
 T_T
Target rina adalah...
hmm..40 kg kot.
sebab rina penah 44 kg tapiiii ade satu part ni masih besar
kuikui.
malu2.
hanya perempuan sahaja yang paham.
lelaki sila jangan baca.
sekian :P

tapi kalau dapat 44 kg tu dah kira
SYUKURRR.
tapi target mesti melampau baru jadik hakhak.

minggu ni rina dah pegi futsal pada ari rabu
dan gym pada hari jumaat

so current berat is
49.3 kg

*setiap hari jumaat rina akan timbang di Gym*

Chaiyo!!!




Created by MyFitnessPal - Nutrition Facts For Foods

13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

CikChelsea 4/12/09 12:46 PM  

gud luck, gud luck!!!

:D

adah,  4/12/09 1:25 PM  

g gym x ajk ak pn,huhu!!!

- Gie - 4/12/09 1:34 PM  

hehehe..
kitorg g 2 org je td..
setiap jmaat..kul 9 pg. klu nk join..msg je.. :D

artszfar 4/12/09 3:42 PM  

Main DDR. Cam saya. sekejap ja boleh turun heheh.

Rina (◕‿◕)✿ 4/12/09 9:46 PM  

Cik Chelsea : Thanks! ^_^

Adah : adahhh! aku mmg tepikir nak ajak ko. tapi lupe lak. iskkk.
nex time ek!

Gie : tulaa..jom2! ari laen pon nak g~

artszfar : ape tu DDR?

farah 5/12/09 2:43 AM  

oit..nk ikut ngak!!!>.swimmg selase ptg nk??????

artszfar 5/12/09 9:05 AM  

DDR=Dance Dance Revolution.
Bacaan:
Article1
Article2

Rina (◕‿◕)✿ 5/12/09 8:25 PM  

oo.okok. i'll read immediately haha

Rina (◕‿◕)✿ 5/12/09 8:27 PM  

ooo. yang game nari2 tu ek.
alamak.xpndai plak..
pastu cam segan je nk maen kt shopping complex :p

artszfar 6/12/09 5:58 AM  

main dalam bilik je.

ninie 8/12/09 3:13 PM  

semoga tercapai target...
akak pun nk diet gak...caiyok2..

Rina (◕‿◕)✿ 8/12/09 9:55 PM  

time kasih kak. caiyok!! :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top