Wednesday, December 02, 2009

Final semester!! bukan final year dah weh! Final Semester ok! hahaha :P

InsyaAllah.
kang tiba2 kene extend isk. Nauzubillah.

Adoii
cepatnye masa belalu.
bagus2.
dah tak sabar nak keluar uniten.
opss. hihi.
*mahu jauh dari sini..mahu jauh dari kenangan itu..T_T*

Dulu rina ada buat entry untuk Final Year.

godek2 balik and copy paste semua azam-azam haritu :


1. CC berazam nak dapat 4 flat! wow hehe :p ..tinggi btol cita2..tp xde yang mustahil kan..dulu pnah sekali dpt..tapi rasanya time tu sebab subjek senang2 kot..CC xdla pandai n rajin sangat pn..ape salahnye berazam..xrugi pn kan? :) [tak dapat. T_T. azam untuk this sem gak. I'll try my besh. walaupun macam susah je..haish haish.]

2. CC nak selalu luangkan masa dengan kawan2 CC. Miza, Gie, Elly, Adah, Jem, Azie, Naza, Far, Put, Aishah, Sha, Erien, Mun, dan semualaa. byk sangat nak type hihi. adeh rindu korang dah. [yey! ini rasa2 nye tercapai gak last sem. banyakkan kenangan together2? =D]

3. X nak sedih2 dah. sem last2 ni byk CC sedih2 untuk bende yang x berfaedah. so thun akhir ni, CC xnak sedih2 lagi. CC nak happy jer. Chaiyo2! [hm..sedih lagi. still.. tapi alhamdulillah i can keep it to myself. thanks and sorry kepada sesiapa yang kadang-kadang menjadi tempat luahan hati ini..thanks for the time and sorry for disturbing..sometimes..I need somebody shoulder to lean]

4. Nak jd hamba Allah yg beriman. wah gitu :P :P [hihi. Ini tak dapatlah nak cakap. Hanya Allah je yang tahu But I dont think so...But I'll never stop try. InsyaAllah.]

5. Nak kurus!! Nak diet. Nak eksesais. (ari2 azam yang same =_=") [okey fine. seperti yang dijangkakan tak berhasil. cis. tengoklah this sem. KORANG TENGOKLA!! hahahaha *berangan*]

6. X nak shoping sangat. X nak membazir. [Adeh. last sem agak membazir.this sem lak try jimat. huhu! Sikit lagi nak kerja dah rina..besusah2 dulu oke? - monolog dalaman whahaha]

7. Nak msk nasi kat rumah. boleh jimat tu. kalau sehari jimat rm1, 4 bulan da jimat rm120! :P (cmne nak diet, awal2 da pk pasal nasik) [hahaha. adela kadang2 masak nasi kat rumah :P ]


8. Nak kumpul duit beli camera hahha- ni la tujuan berjimat :P xdela. jimat nak bayar road tax ngan duet kete gak la..[dah beli yey! Camera Pink ku!]

9. xnak tinggal terawikh hehehehe..cpat2 amin kan.[okey fine. banyak lopong. cis.T_T]

Semua azam di atas still akan dipraktikkan untuk final sem ni except no. 8 & 9. 
Tambahan untuk final sem kali ni!
*Temasuk pekara2 yang  ingin dilakukan sebelum grad!*


10. Taknak study last minute. Taknak buat projek last minit. lalalala~

11. Nak tangkap gambar kat semua penjuru kat UNITEN ni hahha

12. Nak bagi hadiah/kad kat all the lecturers yang penah aja.

13. Nak bagi surat cinta kat sumer crush2 dulu. hahahah. NI TIPU JE ok :P

The Final Semester has Begun!~


6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 2/12/09 2:24 PM  

ye ke rina x terer?
terer je nmpk :)

Rina (◕‿◕)✿ 2/12/09 4:42 PM  

semakin tua semakin pelupa. da xterer heheh

meen 2/12/09 5:37 PM  

bukan expend rina, extend.
nau'zubillah cpt2...

hepi masuk final sem.
aku ni di ambang nk abes final sem. mmg tym2 ni la nk hamcore kt utp.
gud luck in ur studies n stay cute yaaa...

Anonymous,  2/12/09 10:41 PM  

The Final Semester is Begin!

Correction:
The Final Semester has Begun!

***Lalalalalaaaaaaa***
sedang tunggu hadiah/kad :)

Rina (◕‿◕)✿ 5/12/09 11:08 PM  

hahaha
adeh malu

2 orang skali tgo.

jap kene cek balik grammar

:p

Rina (◕‿◕)✿ 5/12/09 11:09 PM  

to meen : thanks ye meen :) ko da keje ke

to Sir Jbo : hihi. insyaAllah. sir, lec paling first dpt adiah kang :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top