Tuesday, December 15, 2009

I'm back!

ok. setelah lebih kurang 2 minggu berkabung :p
rina kembali mengaktifkan diri dalam bidang pembloggan *poyo je*
hihi

tapi still, dalam sedih2 tu rina update je kann blog.
cume x becerita sangatla..

sekarang ni tak tau la sedih ke hepi ke,
tapi macam ok laa..
so-so
mesti sume orang pelik kan apsal rina tiba2 sedih ni
*bajet ade org nak pelik je hahahah*
ape2 pun, rina masih belum readyla nak becerita...
macam malas pun ada..

so kita lupakan aje.yey!.

sekarang ni tengah nak menyusun,
nak update mana 1 dulu ni.

Banyakkk sangat nak cerita ni..
contest pon x buat lagi.
alamak!! contest Broframestone nak expired dah!
pastu ada lagi 3 contest nak masuk
tamak x?
hahahahha
*hobi tebaru ni :p*

tapi x pernah menang pon! ceh!

ok. xpe.
slow2.
satu hari satu update.

*bile nak start fyp 2 ni?? *
T___T

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top