Tuesday, December 08, 2009

PRINCESS KEBAYA CONTEST


saje masuk contest ni.
untuk menggembirakan hati yang sedang berduka.

jenis kebaya..xtau la.
rasanye kebaya labuh je.

actually kebaya ni nak pakai untuk majlis pesandingan cousin rina, Kak Dayah, hujung minggu ni.
rina jadi pengapit dia.
tapi tiba2 Ibu Kak Dayah nak pengapit baju coklat sebab nak ikut theme.

so rina pon pakai la time raya haritu.
masa ni pegi beraya rumah sir Rashid, lecturer rina. ada buaian. masing2 sibuk posing.
rina x ketinggalan gak..hihi

tu je kot. =)

sorila. rina tak ada mood nak tulis entry.
ada problem sikit...sedih..
masih tak bersedia untuk dikongsikan.
mungkin satu hari nanti.

so..untuk menghiburkan hati..
rina join contest jela.
still ada 2 contest x buat lagi.
tungu ye broframstone and mrdaha.
^_^

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ninie 9/12/09 11:41 AM  

SEMOGA HARI INI AKAN LEBIH CERAH DR SEMALAM..
dh bleh leave comment kat blog akak..heheheh

wawa 10/12/09 12:49 PM  

salam kenal utk Rina jugak =)

thanks ye join contest wawa...
syarat suma dh ok....
senyum2 selalu...jgn sedih2 tau
k good luck...tunggu result ye

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top