Saturday, December 05, 2009

Akhirnye..

Setelah penat memikirkan nak ambik subjek elektif ape,
akhirnya rina dah buat keputusan..
ini hasil jadual untuk sem ini~


Sepatutnya rina just tinggal 10 kredit hour je.
tapii syarat nak dean list kene atleast 12 kredit hour..
sooo..rina tak nak la menyesal kang.
mane la tau kan..tibe2 ada rezeki kan..
dapat 3.5 ke atas tapi 10 kredit hour tapi tak dapat dean list.
kan rugi tuu.

So...
rina pon ambil keputusan nak add 1 lagi subjek.
pada mulanya rina nak ambik bahasa Jepun..
tapi sebab orang kata takde orang dapat A la..pastu 6 ORANG JE AMIK??!
n takde geng. rina pon tak jadi amik huhu..

Soooooo..
sekarang ni rina ambil subjek
Electrical Installations
Power System Communication
Artificial Intelligence and Neural-fuzzy Systems
 *terlebih 1 subjek elektif. rajin kan? maseh =_="* 

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top