Friday, December 18, 2009

at last, nikah gak~*

Sedihhh Kak dayah suda kawin!
xde geng single dahh :p

 haritu rina da cerita tentang kisah tunang dia.
 dia da selamat mendirikan rumahtangga pada 12.12.2010
alhamdulillah
*ape la kakdayah..tunggula 2012, lawa sikit tarikh ;p*
hehe

ok..jom tengok gambar!~*


macam pinang dibelah dua..
sesuai kan??
husband kak dayah nama dia azrul.
abg azrul ni 31 tahun da! beza 7 thun ok!
tapi nmpk muda n hensem!
pandai kak dayah pilih
hehe


tahan2, ramai nak amik gmbr ni
hahah


gambar masa kat masjid tu
mak melayan cucu sedara + anak sedara
sume nak gula2 dari mak
hihi
*bile mak nak ada cucu sendiri ek :p :p*


begambar ngan family.
ramaiii lagi sbenarnya
tapi sume da kua masjid laju2 nak makan
cehh.rina nye family mmg suke makan dr amik gmbr.
hahah


begambar atas pelamin
ni baru nikah ni
saje suke2
tapi baju kak dayah cam nak sandingg je
lawa giler

bakal pengapit untuk pesandingan!
hihi
it's me!
^_^


gambar selingan :p
nisa ngan ibu dia.
comel kan???

pelamin.
cantikkan???
untung kak dayah sebab ada sponsor.
cousin dia belah satu lagi wedding planner + makeup artis

Beshnyeee kawinnn!
tibe2 rasa nak kawin!



hahahah!
gatal lak hihi
maen2 je ok? :p

*to be continued


5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Wanie-san 19/12/09 12:09 AM  

Chantek la baju kebaya rina..
white n black..=]

turn rina kawen bile plak..??=]

Rina (◕‿◕)✿ 19/12/09 12:22 AM  

thanks! :)

lmbt lg la.calun pun xde hihi

onniey84 21/12/09 11:05 AM  

alahaii so sweet nya pengantin..
tuan rumah bila lagi :)

Framestone 21/12/09 12:37 PM  

sape leh tahan tgu lame2 huhuhu... if boleh dieprcepatkan lagi bagus la rina huhu

BroFramestone Blog

Rina (◕‿◕)✿ 21/12/09 1:05 PM  

onniey84 : xtaula onniey, beserah pd takdir hihi

Broframestone : erk. tp xde calon nk wat cne nk cepat2 bro hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top