Thursday, January 03, 2013

31 weeks & 9 more weeks !

Tak sabar nak bersalin dah..

Nanti nak pergi berurut badan sampai bunyik prakkk kruk kruk prakkkk

Perghh mesti nikmat!

Lenguhnya lah badan..rasa tak senang duduk..baring tak senang..apatah lagi if berdiri or berjalan..

Macam makcik tua patah tulang.

Tapikkkk mana boleh bersalin lagiii. Nanti premature plak baby takmo takmo.

So sila lah bertabah wahai rina. Bertabahlah demi Amanah Allah ini..

Lain lain updates :
- baby tendang, golek golek, mengembang mengecut dengan kerap tak kira pagi malam petang, lepas makan lepas beyak lepas mandi tiap masa pon beraksi. Syabas mera beta! Aktif anak ibu ni sampai tak dapat ibu bayangkan macam mana la nak jaga awok nanti.

- cepat kenyang, tak berapa nak nikmat makan since tak sanggup mengah. Nanti perut ketat cam nak pecah.

- susah tidur. Dah tidur pun asyik terjaga. Kadang sebab baby tak henti begerak, kadang sebab nak tekucil, kadang sebab panas, gelisah, resah. Huihh...

- hasil dari itu, keadaan diri makin comot dan tak teratur. Sentiasa nampak letih dan merimaskan. Tak sanggup tengok diri sendiri dalam cermin hihi.

So kepada anak ibu yang sedang membaca ni (nanti bila dia dah besar nak suruh dia baca blog ni), susah k nak nandungkan kamu. So ibu nak hadiah beg coach sebijik. Tak kira!

K bai


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Noor Hazirah 3/1/13 7:31 PM  

Hahahahahah. Comel gilaaaa

syamimihaziqah 4/1/13 2:29 AM  

Hahaha comel je kak Rina ni :D

mrs gold 4/1/13 9:10 AM  

sm la ngan MG..mlm x leh tido...terlentang tak leh mengiring x leh...huhu

mieranajwa 4/1/13 10:14 PM  

moga kak rina n baby sihat..
kak rina follow la sy..
bru blajar wt blog..huu
http://insinyurnajwa.blogspot.com/

Anak Lebah Comot 7/1/13 10:00 PM  

hahaha chomel..nnt mesti rindu balik nak preggy....xper demimu wahai anak..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top