Thursday, January 24, 2013

Resipi 1# Nasi Lemak + ayam goreng

Salah satu azam rina tahun ni nak belajar masak 100 resipi. So ini resipi pertama :p






Dapat 3 out of 5 stars dari mr zauj hehehe! Katanye standard kedai. Belom capai "wow" lagi hihi! Tapi rina happy dah sebab ni 1st time rina masak. 1st time masak yg betul2 huhu menyedihkan kan? Tapi belum terlambat k :p

So for nasi lemak ni, nanti boleh minta resipi ibu mertua. Mr zauj kata nasi lemak umi terbaik :) kita sebagai isteri perlu la masak ikut tekak suami kan.

Ok, next nak masak apa pulak ek? Cewahhh :p

Kbai

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cha 24/1/13 4:33 PM  

wah goodjob. i pun selalu mintak resepi mertua i sebab husband dh tentula suka makan masakan mak dia kan :D

pink.plate.liyana 26/1/13 12:29 AM  

i tak pernah lg mintak resipi mertua..mihmih..sebab laki..telan semua..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top