Monday, January 28, 2013

Set katil & sofa dari 99 home design

Set katil bilik utama










Teringinnn nak perabot warna putih..tapi mahal mahal. Ni je paling murah, RM1300+ . Selalu mesti nak RM4000 satu set. Tapi takde budget kita go with this first hihi. Cantik jugakkan?? Cuma dinding tak cat.. Putihhhh luasss bilik ni jadinya.

Set katil bilik tetamu






Hanya katil & almari. RM800. Tetiba rasa mahal masa tulis ni :p boleh dapat lagi murah kot?

Set sofa 3+2+1 dan meja kopi










Dalam 2.5k. Pilihan mr zauj. Kalau ikutkan rina, rina nak l-shape yang murah murah je huhu. Tapi yang ni pon murah kot. P.u leather. Okla, empuk la jugak. Besar. Boleh request color. Saja rina pilih warna hitam. Salah satu sebab tahan lama :p dan tak meroyan if anak conteng :p satu lagi sebab rina konon nak tema black+purple+white untuk ruang tamu hihi.

Berangan macam ni



Hihi.

Okla tu je yang termampu buat masa ni. Kalau ade rezeki nak beli set meja makan, aircond.. Rumah ngadap matahari.. Bilik kitorang bahang tahap mandi sambil berpeluh tu huhu!

Ya Allah...murahkanlah rezeki kami...

Sori gambo kecik hikss..

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~ NANA ~ 28/1/13 12:04 PM  

wahhh dh byk progress! syok tengok :)

EmmyLisPR@blogspot.com 28/1/13 7:31 PM  

cantik lh purple itam putih..match sangat..tapi bergantung perabot yg d guna jg..BTW..nice!! :D

✿ YaYa ✿ 28/1/13 9:18 PM  

cantik sngt set bilik tido akak.. pndai kak rina pilih.. :)

Zimie 28/1/13 9:22 PM  

wah rina, dah masuk perabot. cantik2 :)

siti fatima Arifin 28/1/13 9:54 PM  

amin...semoga dimurahkan rezeki

impian indah 29/1/13 9:17 AM  

nak tanye..kedai perabot tukat mane?
suke tgk set bilik tidor rina..hihihi

Atia Adina 29/1/13 9:32 AM  

berkenan lah ngan sofa awak tu...cantik

Anonymous,  29/1/13 9:50 AM  

99 home design ni kat banyak tempat ada. Mcm ala ala cavenci & westcourt tapi rina rasa dia lagi murah tapi tak banyak choice...yg rina pegi dekat area stesen bas kajang :) harap membantu! - rina

cemmahMj 20/2/13 8:45 AM  

Hai...cantik set katil putih tuh....ok la teww rege gitu...murah dan puas hati

Anonymous,  11/5/13 3:00 PM  

Tidal selalu. Says baru beli beberapa benda kat situ dua sabtu baru. Sepatut hantar 3 hari kemudian. Barang tidak sampai I pergi kat kedai tanya, kata tak ada stok kena tunggu 3 minggu...akhirnya konon nak bagi refund dalam 2 hari transfer ke account. Lepas satu minggu, tiada berita lagi. Call tapi tak nak jawab dia orang. Hampir 1ribu rasa macam sudah rugi! Hati-hati kat 99design..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top