Friday, January 18, 2013

33 weeks check up

Ibu baby

Alhamdulillah sihat je. Cuma low blood pressure & keputihan. Normal kot. Perlu banyak rehat & jangan stress..

Maybe rina terlalu buat kerja kemas rumah on weekend.. Letih jugak..tapi enjoy kemas rumah ni hehe sebab tu tak kisah.

Berat 57 kg. ingat dah 60 kg. rupanya penimbang salah. Baru 57 kg. tapi rasa gemok sangat dah.

Baby

Alhamdulillah dah 1.8 kg. doktor estimate baby kecik je dalam 2.5 kg. doktor kata ok je baby kecik sebab tulang punggung kecik. Huhu! Ingat dah cukup besar, rupanya lemak je lebih hakhak!

Jantung, perkembangan fizikal semuanya normal. Kedudukan ok, plasenta tak tutup laluan. Kepala di bawah. Masih di atas, tak turun lagi.

Ok tu jek.




Me in my 33 weeks pregnancy ^_^



- Posted using BlogPress from my iPhone

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

raja zubaidah raja sabaradin 18/1/13 4:14 PM  

oooo... cover perut dgn baju baby.. heheeh...

Noor Hazirah 18/1/13 4:33 PM  

Seronoknyaaaaa.. g pn br 10 weeks dh rs besar. Tkut nk tmbg berat :(

Rina Lia (◕‿◕)✿ 18/1/13 5:37 PM  

Zue : hee saje ttp skit, maluuu
Gie : tmbh tu mknanya bgus. Cuma jgn mendadak sgtla. Tp tahla, kte mkn jek haha pas branak nnt bru pk diet :)

anis suryanie 18/1/13 8:41 PM  

eee... syoknye dah boleh g tgok2 baju baby :)

cha 19/1/13 12:37 AM  

take care tau u. eee comelnya baju baby :')

ryy.han 19/1/13 3:52 PM  

Blogwalking...

Rehat, tido puas2..dh ada baby tido pun xcukup, xde dh straight 6 hours sleep..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top