Saturday, January 12, 2013

Kabinet dapur in progress








Hari ni pasang cabinet, maybe nexweek pasang table top granite. Nanti da full complete rina tunjuk lagi.

So far puas hati. Laju cina ni buat kerja. Kemas pun kemas. Tapi ada kena tambah RM350 huwaa mahal gila tambah.. Sebab macam ada space yang boleh buat storage so rina mintak tambah pintu dekat situ jadi boleh letak banyak barang.

Sekali kena tambah banyak gitu. Nangis. Tapi nak tambah tapi kedekut. Haiyaa..


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cheida_Mymee 13/1/13 3:42 PM  

bnyakk duitkan sis for renovation umah ni huhuhu

orked violet @ SYA 15/1/13 12:33 PM  

Sya xpasang Lagik cabinet dapur utk umah br. budget ketat sgt. ingt after kawen kot br wat. huhu

nurul izayani 15/1/13 1:08 PM  

Besarnye kabinet rina..sy punye kecik je, sbb ruang dapur sempit..

MoOnEy 17/1/13 1:31 PM  

waaa..nak jugak.. best3..

Rina Lia (◕‿◕)✿ 18/1/13 4:03 PM  

Eh, kecik je dapur rina. Tu pun after renovate jd la luas sket kalau tak, rumah ni takde dapur pun hehe...abes2 duit huhu

Kirin Hanaffi 24/3/13 7:46 PM  

Rina boleh x share berapa harga sebenar dapur rina?

Anonymous,  9/4/13 11:59 AM  

saya pun amik dgn Everskill jgk untk KC.. Mmg diorang wat pantas n teliti.. kemas la. mmg boleh recommend kpd sapa2 yg nk wat KC dgn reasonable price.. =)

d-Ya 20/5/13 9:59 PM  

excitednyaa~aritu dh bayar deposit nk buat KC ngn everskill gak.tunggu dpt kunci baru panggil dorg ukur..=)) famous gak dorg ni ek..huhu

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top