Monday, August 09, 2010

The day ~*

Hari ni rina TERponteng kerja
sebab penat sangat..rasa tak mampu nak buka mata pagi pagi :p
tapi half day je la

dalam pukul 11 pergi UNITEN kejap, ambil stage photo (gambar time ambil sijil)
then, pergi rumah adah,mun,naza,jem untuk ambil charger HP yang tertinggal

sekarang baru sampai ke ofis

baru rasa tenang sikit nak berblogging~~

nak coretkan sikit kenangan pada hari convo (8 Ogos 2010) di teratak blog ini
(ayat novel yang failed)
tapi tak tepat sangatlah masa kan..agak agak je

------------------------------------------------------------------------

6.00 a.m : Kedengaran mak memanggil manggil

6.05 a.m : Baru dapat buka mata. terus check email --> perkara wajib

6.15 a.m : Bangun laju laju pergi mandi dan bersiap siap

7.00 a.m : Menggelabah bersama parent nak bertolak ke UNITEN. Pihak UNITEN cakap, kalau lambat terpaksa park jauh dan naik bas untuk ke Dewan.

7.15 a.m : Isi minyak, beli breakfast. Nampak ramai budak UNITEN.

7.30 a.m : Sampai UNITEN. Tapi dah ramaiiii sangat orang. Nak tak nak terpaksa parking di COIT dan berebut naik bas bersama family students yang lain. Huhu!

8.00 a.m : Baru dapat naik bas kot T__T

8.05 a.m : Laju laju pergi beratur ambil tempat nak masuk dewan. Menggelabah pakai Motoboard, betul jubah, tudung, pakai bedak dan sebagainya.

8.30 a.m : Masuk dewan.

12.00 p.m : Habissss~ Tangkap tangkap gambar. Jumpa parent. Nanges 2 3 saat. Lepas tu suruh mak abah ambil makanan dulu sementara rina ambil gambar ramai ramai.

12.30 p.m : Abah cakap nak naik bas pegi ambil kereta dulu. Jemput Cousins yang nak datang tapi sesat di Bangunan Akademik =_="

1.45 p.m : Baru la abah dan cousins sampai ke dewan. Dan dapat suruh Abang Zaki (Photographer) ambilkan gambar family.

2.30 p.m : Pergi ke Bangunan Akademik untuk photoshoot studio dan solat.

4.00 p.m : Selesai photoshoot dan solat. Terus menuju ke UPTEN kerana kebuluran.

5.30 p.m : Kekenyangan. Pulang ke rumah.

------------------------------------------------------------------------

memang meletihkan.
malam tu cousins datang lagi melawat.

rasa sangattt terharu bila sedara mara calling calling, datang convo, datang rumah
wish congrates dekat rina..

tak lupa juga buat kawan kawan yang lama, baru, jauh, dekat mahupun kawan di alam maya ini

THANKS A LOT FOR THE WISHES!

setiap ucapan yang diberi amat memberi makna buat rina.
InsyaAllah, kini tiba masanya rina berbakti untuk bangsa, negara dan paling penting agama.

InsyaAllah.

^____^
sedikit gambar untuk di kongsi.

sangat ceria kan? sepanjang perjalanan tersengih je =_="

Credit : Uniten





ni lak pic ramai ramai

Credit : Paan 

14 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

hentakbelipat 9/8/10 2:46 PM  

wooot woot...congratz!!!

iqbalsyarie 9/8/10 4:17 PM  

oooo...dia dtg ofis sbb nak blogging yeee ;P

Rina (◕‿◕)✿ 9/8/10 4:45 PM  

iqbal : uiks. mane ade. sampingan je ni hehe!

wanie 9/8/10 4:53 PM  

wahh pic rina yg trsenigh2 jln ats pentas tu same mcm wani..hahaha..sengih2 jeee sbb ad org nk amek gmbr kite kan..xleh nk wt muke masam..kui3..


hari konvo mmg best! :)

Rina (◕‿◕)✿ 9/8/10 5:08 PM  

hahah.tula.excited over je :p

best2 ^__^

Stories of 'aja 9/8/10 6:14 PM  

salam...dgr x??dgr x??dh habis kuat dh bg salam ni...hihi congratez rina..best tgk pic org berkonvo... :D

Rina (◕‿◕)✿ 10/8/10 9:15 AM  

aja, x ponn, kuatttt lagi! hahaha :p
thankss aja ^___^

cimon 10/8/10 6:32 PM  

lamenye tersengih...

hehehe (^v^)

.cikfasya.(◕‿◕✿) 10/8/10 10:51 PM  

kire cantik la tuh pic konvo..fasya pny hampehhh..

Rina (◕‿◕)✿ 11/8/10 1:04 AM  

cimon : hehe tula..neves sbabtu sengih jee

mieza : thanks :)

cikfasya : hehe..byk photgrapher hebat2 :D

HaNTwO 17/8/10 1:16 PM  

ehhh konvo leh salam ek???

Rina (◕‿◕)✿ 17/8/10 1:35 PM  

xtaula...dia sua tangan, tepakse salam..

yang tudung labuh pon salam huhuhu

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top