Friday, November 06, 2009

6 November 2009~*

Wahh..arini kan,
ade 2 orang yang penting dalam hidup CC menyambut hari jadi dorang!

1st, Ramizah Ramli
hehehe

pagi2 buto da kol, sibuk cakap maxis free kan hahah
Miza ni bestt friend CC kat uniten sebelum masuk Uniten da knal!
so lame gle la kirenye kenal
sikap palingg baikk n paling burukkk CC die da tau dah
weh miza, syp2 tau hikhik

kpd miza, semoga dpanjangkan umor dan dimurah kan rezeki.
hope ko dipertemukan jodoh dengan org yang dapat memberikan kebahagiaan dunia dan akhirat
aminnn

ni gambar terbaru miza n CC

wlopon x biasa nak leleh2 ngan ko, tapi nak cakap gak, aku sayanggg ko hikhik
mesti miza muntah 4 ari 4 malam hihihi

dan sorangg lagi yang smbut besday arini is
my cousin Udin!



kalo die bukak blog CC ni mesti x sangka die leh jadi femes camni hahaha
anyway, CC dah anggap dia cam adik CC sendiri
sekarang tgh amik medic kat mesir. eh mesir kan udin? :P

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
semoga ko dilindungi Allah di negeri orang..
dont give up
Chaiyo!!

sebelum berundur
cewahh :P
CC nak nyanyi lagu beshday khas buat dorang ni

ehem ehem testing2 1 2 3

Hepi Beshday to u~
Hepi Beshday to u~
Hepi Beshday to Miza & Udin~
Hepi Beshday to u~

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 6/11/09 4:27 PM  

happy besday miza!
siot je x call ;p

ramizah~~ 6/11/09 10:30 PM  

hahaha...mane ad pg2 weh..kul 11 cm 2 kot..opss...hahaa..okok..snyp2..thanks rina n gie..coz tulis kt blog..hehe..kt blog gie da ckp thanks gak..:P

Chokichoki 7/11/09 10:55 AM  

hahah.syyhhh

welkam~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top