Wednesday, November 18, 2009

The Pink Panther I & II

Pink Panther I (2006)


Pink Panther II (2009)


Besh weh citer ni!
Genre : Comedy action

asik ktawe je CC tgok cte ni hihi
besh2 suke2!
walopon byk xlogic :P

CC x tgok wayang pon citer ni
Amik dari kawan je
Before cuti tu, amik banyak2 movie simpan dalam external

pastu sekarang ni, dalam usaha tgok sumerr movie sampai habis
hehehe

pasni nak tengok Phobia
tapi siminit pertama da berasa ngeri
leh ke tgok ni
T___T

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥chentaMAYA™ 18/11/09 6:32 PM  

phobia 2?
hee~
mmg ngeri!
tp gua tgk ngn mmber mukan gua tkt~
gua gellaakkk~

ahaha~

Chokichoki 18/11/09 8:28 PM  

hahaha

giler leh gelak
cc nak tgok kt lptop, siap mute pon x smpi sminit =_="

♥chentaMAYA™ 18/11/09 9:06 PM  

wet lagi manyak naek kat advertlets!
hee~

Chokichoki 19/11/09 12:32 AM  

yekee? da bape dah? hahaha sibuk je nk tau.

tkutle nak menduakan nuffnang, nanti jd skit je dpt
tp nuffnang nye ads asik xkua jee

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top