Thursday, November 12, 2009

Cuti-Cuti A-Famosa | Day 2~*

Pada hari kedua, masing2 bangun lambat kecuali CC hahaha :p
x sempat nak breakfast free
so kami menuju ke kedai mamak bedekatan untuk pekene roti canai :P

hihi..order2. teh tarik roti canai 4 keping cik~ lol

stelah kenyang dan sendawa 8 kali, kami pon meneruskan pejalanan ke bandar melaka
eh..lpe nak cakap..ada dalam 5 orang balik Uniten dah sebab ada hal..
yang baki dlm 15++ orang menuju ke bandar Melaka~

sepanjangg pejalanan. sepanjang pejalanan ok?
kami amik gambar.
pelbagai aksi pelbagai gaya
haha..poyo je ayat

oleh kerana malu dengan tingkah laku kami yang seakan2 macam beruk berak kapur eh? tol ke peribahasa ni hihi
xtaulaa. CC hentam je..

so azrie pon memberi cadangan supaya kami sumer berpura2 jadi student Uitm Melaka
hahahah
sori yer dak2 uitm melaka.
saje buat lawak hikhik
of coz, kami stil mengaku kami dak uniten tecinta ^_^

first place ktorang tuju is menara taming sari
sangat besh le naek bende ni
apsal CC xpenah tau kewujudan menara ni?

naek tinggi2 pastu turun pusing2.besh2 menarik2 jakun2 hakhak
alaa.xd plak gmbr menara tu..malas nak cari :P

ni gambar ramai2, kene beli. tapi esah je beli, ktorang tgkp gmbr gambar tu. boleh? :p

lepas tu, kami sumer mendaki ke kota afamosa kat atas tu..
xdela tinggi n penat sangat. ke sebab naek ramai2?
sudah sampai. minx tolong sorang pakcik byk mulot tgkapkan haha sukati je.ampun pakcik ampunn :P
erk..ni bukan batu nesan kan? saje maru buat citer huhu
nak balik dah tp kami tetap ceria~
on the way turun tangga sempat lagi...abaikan gmbr buntut2 itu ye.mencemar pemandangan je hahaha
hiyaakk.Hulk sedang menahan ketapi!

nak begambar dengan meriam. tapi x nampak pon meriam =_="
budak2 belakang jakun tgok kapal terbang hahaha
after turun, masing2 da kehausan
g la dataran Pahlawan, mencari air hihi
penat2


lpas tu, ktorang sume g umah miza,
menikmati lunch dan wat suprise party untuk dia.
happy beshday miza!
sedap2 kek nyum2~

alamakk..macam byk je gambar untuk day 2 haha
telebih rajin plak!~

korang perasan x, masa day 1 xde watermark pon gambar2. day 2 ade plak
hahahaha
ikut suka CC la kan
lagipun belambak2 gambar kat facebook kot..
kalo orang nak curi wat dajal mmg senang jela skarang ni huhu
hope xde la orang dengki kan CC ngan kawan2 kan :)

anyway, pecutian yang sangattttttttt besh!
hope nex sem wat lagi.
langkawi jom!
^_________^

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

jem,  13/11/09 12:04 AM  

aceli, CC mkn sebijik jer roti canai...hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top