Monday, November 23, 2009

Alamanda with Aesha & Amirah~*

Sabtu & Ahad lepas, Rina menjadi dreba x bertauliah kpd Kak Milla
hehe

tapi besh gak.
leh jalan2 ngan amira & aesha.

Hari Sabtu, ktorang g Alamanda~*

Kak Milla, Cik Tim *bibik Kak Milla*, Aesha dan Amira naek komuter datang umah rina.
sebab umah rina DEPAN komuter jee.
so, malas la nak buang masa n tenaga nak kene amik dorang kat Shah Alam pastu patah balik ke Putrajaya plak, rina mintak dorang naek komuter je la :p

Ni muka Cik Lia a.k.a Rina yang super excited jumpe ank buah die yang cumilll!

ceh. buat muka toya je .. bila dapat gula2 terus manja ngan cik lia ek :p
da sampai alamanda, terus g food court makan.
lapa2.

eh. takdela terus. g kutip belon free dulu untuk dorang hihi.
Pastu makan.
Pas kenyang, jalan2 Alamanda. ni first time dorang sampai Alamanda hehe.
lagipun, mak nak g melawat umah sedara *umah kak dayah* kat Balakong. sebab tu rina suggest jalan2 kat alamanda je. Plus, kat alamanda ada playground ngan game2, memang sesuaila untuk budak2.
Kat alamanda rina teserempak ngan Iluni *ex classmate time form 5* & Olis *cinta monyet masa form 3 lol*
ramailak jumpe kan. selama 4 tahun study uniten, lepak alamanda ari2 *tipu ari2* x penah2 lak xtejumpe member lame :p *eh pena la kdg2*
pastu kan..rina rasa rina tenampak arlina*kawan hafzan, n kawan rina kat fs & fb*. xtaula tol ke x. takut nak tego nanti salah orang hihi.



ni kak milla~
ade 3 orang anak pompuan dah.
sorang lagi dalam perut :p
orang cakap susah nak jaga anak pompuan ni.
yeke? laki pon same jeee :p

pastu kak milla banje aiskin Baskin Robins. sedapp
1st time makan ni hahahaha
x penah lak ade orang ajak makan aiskim ni kan.
tapi memang terbaikkk lah



alololo.

pastu g umah sedara kat balakong.
tengah2 malam baru balik umah kak milla kat shah alam.

bermalam kat sana.
memangg penat tapi hepi~

ari ahad pegi mane lak?
to be continued~

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top