Tuesday, November 24, 2009

sambungan jalan2 pada hari ahad~*

sambung post before ni :p
ari ahad plak~

ahad kua petang sikit. pagi tengahhari lepak2 kat umah kak mila makan kerang rebus :P
sedappp~
haha.makan je keje.

pastu petang tu bawak dorang g Taman Tasik Shah Alam.
dekat je~
saje nak bagi dorang maen playground.

tapi kadang2 ada ujan rintik2.
so, spare baju ujan awal2.

alolo.comel je kakak pegang adik menuju ke playground hikhik.comelkan baju ujan dorang??
orang dewasa punye xde ke T_T



mak pon excited join maen ngan cucu dia skali.
hahaahhaha.
*mati i kalo mak tau letak gamba die ni*


semangat nak tgok pish kat tasik yang SANGAT JERNIH ni.
*gigit bontot baru tau geram2 hihi*

pastu, ktorang g tengok akuarium kat tepi tasik tu.
macam ada kedai jual ikan, tapi die wat cam banyak2 akuarium lawa2 untuk tontonan.
siap ada cam gua lagi.
free lak tu.
besh2.

tapi agak geli la.
banyakkkk sangat fish.
kiri kanan ade akuarium.
macam2 jenis lak tu.
dari sekecik2 smpai sebesar2 alam.
eee geli2
meremang2 bulu roma.

akuarium dalam gua lagila dia letak fish besar2.
dala jalan sempit. ramai orang plak tu.
memang kiri kanan ade fish.
eee.

aesha ngan amira da jerit2 kegelian.
cik lia buat2 tough padahal x sabar nak kua gak.
hahahah.

berakhir sudah weekend~

i will miss them so much!

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top