Monday, November 02, 2009

marathonnnnn! heheheh

tadi kan CC pegi ambik koleksi2 cerita movie n series dari gie hehe
penuh hard disk
so harini marathonnnnn mubiiiiiiii je hikhik

besh2

packing x lagi
mak da bebel2 suh balik :p
tapi nak beli broad band dulu baru leh balik
sebab kalau xde tenet cam x boleh idup je hihihi

sekarang CC sangatt dalam dilema..CC xleh buat 1 keputusan..
keputusan yang sangat penting la dalam hidup CC...
CC nak citer kat sini pun xboleh huhu...
haih..pening tol..
hope dipermudahkan Allah...

haa..nak list ape nak buat ni after final! hikhik

1. FYP. ok finee ni minggu depan lah pk hihi
2. marathon cerita, ye ye saye tgh buat yang ini :p
3. qada tdo. ni pon dah. semalam tdo dr kol 12 mlm - 11.30 pagi hahaha
hish ape lah anak dara ni hikhik :p
4. makan megi. ni blum buat lagi haha
5. packing..adoi malasss bykk brggg
6. nak renovate blog ni...nak tukar something skit..
7. nak masuk contestt..tp xmasuk2 lagi..alaa yg dell tuu
8. nak buat facial muka sendiri2 punye hhaha. besela mase exam, bukan setakat jerawat, kerawat2 pon klua hihihi..(kerawat tu, jerawat yg besar gile, ni ade org tu cakap hihi)
9. nak diettt. mase exam makan byk giler. alasan : stress hahah
10. nak maen farmville tapiii intenet uniten lambatttt sgt..tah pape
11. nak edit gmbr org..ad org suruh tp xbuat2 lagi huhu
12. nak hapdet blog. ni tgh hapdet ni xnampak ke hahahaha xpsl je
13. nak g jerit2 kat kwsn lapang. tapi xde geng haha
14. nak jalan2 ngan kawan2
15. nakkk...hmmm... hm..... xde idea dah hihi.

ok byeee

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

adah,  2/11/09 5:22 PM  

jom2!!!nk jerit gak ni...

Chokichoki 3/11/09 12:34 AM  

jommmmmmmmmmmm hahahha.esok2!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top