Monday, November 30, 2009

Pinky Lady Contest ~*

Sticky Post until 30 November. Please scroll down for the new entries.


Hihi. masuk contest lagi!
Tajuk contest ni memang menarik2 Rina untuk join.
walaupun dah ramaiii gilerr join, tapi rina nak join gak.
saje suke2. manetau tibe2 kak Ciare kasi markah penuh.
kan2 kak Ciare yang cantik,sweet dan cute :p
*bodek2 jangan x bodek*

1st Rule : Upload gambar anda serba Pink

Tadaaaa~



aiseh. macam soft sangat plak.
actually, External Hard disk rina rosak hahaha macam alasan jee tapi memang betul pun la :p
so ni gambar tahun lepas kot, cilok dari Friendster 

tapi Rina sukeee gambar ni.
sebab matching ngan wane blog ni.
hehehehe :p

2nd Rule : Amende yang besh sangat ngan kaler Pink ni?

Rina suke kaler Pink semenjak sekolah menengah. Before tu suke kaler Hijau & Biru. Kuning pon Rina pernah suka.
sekarang ni Rina fanatik dengan kaler Pink & White.
macam blog ni.
so soft..sedap je mata memandang. hihi.
Plus, Pink ni menunjukkan sifat feminin dan ceria seseorang tu.
nampak lebih aktif tapi cute gitu. 

Pink ni adalah wane yangg sangattttttt special lah!
So hanya mereka yang special saje yang suka wane ni!
hahaha.
*bukan kanak2 special ye.cis!*

Kenapa special?

First,
Kebanyakan perempuan suke wane Pink.
Walaupun cakap tak suke Pink, tapi mesti banyak gak barang kaler Pink.
Hahah! btol! xcaye?
tgok yang join Pinky Lady Contest ni, ade je yang tak minat Pink pon, tapi nak masuk.
hihi. so sebenarnya, dalam diri setiap wanita tu, tak banyak, ade sedikit cinta die pade kaler Pink tu.
wah gitu! suke hati Rina buat kesimpulan sendiri. hahah!
*through my observation laa*

Second,
Orang yang suke kale Pink ni haruslah penyabar orangnye.
Yelaaa, bukan senang nak suke kale Pink ni.
pasal orang suke kutuk.
hahaha.
btol tak?
sakit mata lah, gedikla, boleh jadi mandul lah.
macam2 dengar pasal kaler Pink ni.
tapi yang peliknya, Rina tengok ramai je bloggers yang dah jadi mama minat kaler Pink.
tak mandul lah.
mengarut =_="

Third,
Kaler Pink ni sangattt sinonim ngan perempuan.
Cuba kalau ade lelaki minat Pink.
mesti semua orang "euwwww,U ni auww kee?~"
janganlah lelaki minat pink. minat warna kelabu taik hanjing lagi okey.
LOL
tapi bagi rina, ok je lelaki pakai kaler Pink.

^^
Tu je lah pendapat Rina tentang kenapa Pink ni sangat special :p
*harap2 orang yang suke kaler laen tak terasa dengan entry ni*

Sekian, time kasih!
(◕‿◕)✿

19 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Zayani 27/11/09 6:50 PM  

guys cute pe pkai pink kn?? hehe
nyway,zyani sdang blajar nk mnat kaler PINK ni..ade pape tips tak?? haha

Rina (◕‿◕)✿ 27/11/09 7:53 PM  

haha btol tu. pun macho gak. tp jangan sampai tekua "aawww" dah la. pakai baju ape pon x cute hhaha :P

ehhhh. boleh blajar ke nak minat2 ni?? hahaha.

Rina ada baca, bila perempuan start suka kaler pink, maknanye naluri keibuan dia da keluar.

hahaha. xtau la btol ke x :P

zayani muda lagi kot, sebab tu x minat pink lg ;)

7-5-O 28/11/09 12:14 PM  

=.="
tgh dengar lagu negaraku ke..
hikhikhik ukhukhuk
=P
kamon pose le skit betul2 kata contest..
hehehehe

Rina (◕‿◕)✿ 28/11/09 1:01 PM  

hahahha. xdela. hard disk rosakkk

bialahh

:p

*ni yg rs malu da ni*

hiihi

Framestone 28/11/09 3:40 PM  

arghhhh suar warne hitam...xaci... he...23x

eh comey la pulak... leh berkenalan he...23x

nk tnye...dinding belakang tue warne putih ke pink ek.. cam al2 pink je... ke dindin tue menyerapwarna baju mu

www.broframestone.com

Rina (◕‿◕)✿ 28/11/09 8:12 PM  

hahah. anggap jela dinding kale pink.
manetau dapat markah lebih hihi.

anyway judges, perhatikan lapik kt bwh tu, wane pink ye! :p

nak pakai sua pink..tp malangnye nampak gemok kang :P

leh je bekenalan, tapi kene bg mng contest dulu! hihihi. *kidding*

Framestone 28/11/09 8:39 PM  

alamak..cam mne xperasan ade lapik warne pink he...23x

ala..riso ek nmpk gemuk.. brpe kilo lemak ade ek... tgk cam ok je.. nice gitew

ops nk menang ek.. baik bro xpayah wat contest... terus je bg sume hadiah kat Rina kan he..23x lepas tue ckp "khas buat mu syg" he..23x (sambil bro gelak wat aksi golek2)

www.broframestone.com

Rina (◕‿◕)✿ 28/11/09 9:48 PM  

bekilo2. kalah lemak lembu korban tadi hahah!

hahahha! *join gelak golek2 gak*

~Love Says It All~ 29/11/09 12:24 PM  

KELAS MAKEUP DI SERI KEMBANGAN 6TH DEC & SHAH ALAM 20TH DEC MASIH ADA KOSONG! SMS 0162128740 UTK REG. TEMPAT TERHAD!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com

Framestone 30/11/09 3:26 PM  

berkilo2 ek... siapabnding dgn lembu pulak tue he...23x

www.broframestone.com

ciare (^_^)v 30/11/09 4:05 PM  

hye there. nice photo :) tq sbb join contest. selamat bkenalan ek ;)

en_me 30/11/09 10:02 PM  

pink ghitewww.. ehehe

Rina (◕‿◕)✿ 1/12/09 7:05 PM  

princess_N :

pink is sweet! :p

Rina (◕‿◕)✿ 1/12/09 7:06 PM  

framestone : haha. sempena raye korban kn :p

Rina (◕‿◕)✿ 1/12/09 7:06 PM  

ciare : welcome. kalah la ke kak? hihi :p

Al-Fikr 13/9/10 4:26 PM  

Pink mmg cute+active....
Tp abundance of fans membuatkan ia jadi terlalu over-exposed....hehehe

BTW, Al-Fikr suka green, white, red!!!

Rina (◕‿◕)✿ 14/9/10 11:47 PM  

hihi..rina suke pink n white!!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top