Sunday, November 22, 2009

Penat2 jadi dreba tak bertauliah weekend ni :P


Tapi walaupun penat, sangat besh sebab dapat jumpe 2 orang yang rina sayang sangat2!
amira dan aesha!

sebab penat, esok jela citer hahahah
tak besh la citer xde gambar.
kene ade gambar sume baru lah sonok
kan~

jom merehat2 kan pinggang :P
*cam orang tua da*

Eh. tadi tengok Melodi, Faizal Tahir sakit ke?
Kesiannye..macam teruk jee

aaa..
satu lagi..
sekarang rina ngah nak try modified2 blog ni bagi jadi 3 column
*act bukan rina :p*
soo, kalo tetibe laen macam jee blog ni jadik, paham2 jela ek, masa tu experiment tengah dijalan kan
hehehe

^_^

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top