Thursday, November 05, 2009

Tutorial : Auto Publish ~*

Ok. CC tau, ramai gler dah blogger buat tutorial ni. tapi memandangkan ada kawan CC tanya, CC citer gak lah camne nak buat. x yah la korang nak search. n boleh jadi simpanan CC benda ni hehhehe

1) Lepas siap tulis, click Post Options.
1) Click Post Options after finish writing.



2) Nanti, keluar setting for Post date and time.
2) Post date and time Setting will be displayed.

3) Set ke masa dan tarikh anda ingin post di publish kan.
3) Set the date and time as you wish the post to be publish.


4) Then click Publish Post!

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

A Z R E E N 5/11/09 5:35 PM  

haha. senang nye. boleh pulak tak explore. tq syg.

zaidisign 23/8/10 12:07 PM  

hehehe... klakar pulak rasenye, pernah terpikir nak wat tp tak tahu, arini tak sangke plak mende tu ade menyorok kat situ.... ape pun tq,tq...

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 12:31 PM  

hehe..tp gne old editor la.yg new editor pun lebih kurg rs nye :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top