Tuesday, November 17, 2009

Selasa ke arini?

Tibe2 cam xperasan masa belalu dengan pantassnye!

lagi sminggu dua dah kene balik uniten
haish...x puas relek2 lagi nii

kate nak buat FYP aritu, tapi 1 pon xjalan! hihi
xpela..ari fes stat sem, CC buat ek :P
yeke?
lala

adoilaa..penat CC wat " Sharing is Sexy" tapi x appear lak.
ade sape2 nampak x "sharing is sexy" kat bwh post ni?

lepas tu CC tgh wat "go down & go up"
yg kat sblh kiri korang, ade arrow up and down tu
saje testing~

tutorial2 semua tu nantila CC buat
bile xtau nak cakap ape hihi

hmm...CC tgh mood sedih sbnrnye..
dari malam semalam..
am i done a right decision?
nape sume ni mesti tejadi dalam hidup CC...
sedih....
rasa nak perah ati ni...
T_T

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top