Monday, November 09, 2009

Cuti-Cuti A-Famosa | Day 1~*

sekarang kat A Famosa lagi ok!
ade cam ciri-ciri pemblogger tegar x CC? hihi :P

sekarang tengah tunggu budak2 ni bersiap. eh ke tggu dorang bangun :P
so, CC amik kesempatan online memandangkan tetibe je Celcom Beruk Band ni laju plakkan lala


ktorang betolak dalam kol 2-3 kot
sampai2 melaka dalam kol 4.
tapi part paling lama, cari masjid Ar-Rasyidin!
nape nak cari masjid tu?
tanye miza :P
hahahha
xdela...die dari umah die, ayah die drop kat masjid tu,
then ktorang tepaksela mencari masjid tu nak jemput Miza ni
agak jauh la masjid tu tambah dengan salah direction,
dalam sejam, baru ktorang jumpe Miza..

memang penat giler..
kedit pon abes
ni kalo Miza x mengenang jasa ni memang nk kene Panngg
hahahahaha
xdela miza, men2 je :P


lepas sampai tu,
dorang terjun swimming pool private kat Banglo tu

CC tgok jela..
malas nak terjun..
jadik pornography photographer jela
hakhakahak
maen2 jek :P
gambar atastu, CC le tukang snap, ade cam jurufoto profesional x? :D

malam tu,
ktorang Barbeque~
makan makan makan
we want kambing! we want kambing!
hahaha
gemok dah jap :P


lepas tu, g Cowboy Town
bayar RM15
xbesh langsung
tapi sebab ade kawan2 yang besh jadi besh gilerrr
hihihi

naek merry-go-round. kembali ke zaman kanak2 lol



sampai2 da kol 11.++ pm
sambung maen monopoly sampai kol 1.++ am

yg len tgok bola. bosan~ :P

then tdoooooo

-to be continued~*


0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top