Thursday, August 20, 2009

10000~*

Eh eh. dah 10 000 ++ da pages CC!! hihi..tapi pages jela. visit baru 6900 ++

pages byk sebab CC slalu refresh kot haha. yela nak tgok ade org kasik komen ke x. dan slalunye mesti xde haha

agaknye sebab CC jrg bagi komen kat org kott..CC hny bagi komen kalo ade bende nak ckp. kalo xde malas aaa

xpon sume yg bace blog CC ni nak menyembunyikan identiti masing2. huehue. stalker la konon ye korangg.. xpe2. kang mesti ade widget canggih nak tau sape tgok. xpe2. i know i know. boleh agak laa tgok name tempat kan. igt orang tak tau keee (tbe2 syok sendiri hihi)

so sempena pages yg k 10 000, CC nak bagi hadiah misteri kat pengunjung yg ke 10 000 tu.
so sila mengaku la sape gerangan nya.
hahaha

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

jem,  20/8/09 7:38 PM  

sy nk adiah~~

Jay Chou,  20/8/09 7:42 PM  

eh saya la yang ke 10k.
dan saya adalah Jay Chou yang sebenar.

ohmimie! 20/8/09 9:07 PM  

jay chou cakap melayu..hehe..
same la mcm mimie..susah sgt nk komen2 org..syegan kot.. ;)

Jay Chou,  20/8/09 9:21 PM  

Shayep shuke chakap Malay.
Shayep hingin chubbe memanthapkannyers

Chokichoki 21/8/09 12:13 AM  

to jem : jem yg ke 10000 ke?

to JayChou : haha..tpu2. bkn ke 9999 ke :p

to chenta maya : xleh2. maya br je tgok blog cc mane leh haha ;)

to mimie : 2la..nanti sala ckp malu je kan kan?

to Jay chou : sape jay chou ni..gtaula plisss~

- Gie - 21/8/09 1:16 AM  

sy yg pertama!
(tba2)

syamim 21/8/09 2:26 AM  

err...ade delivery adiah ke nz x?hahaha

Rizdiahk Nahraf 21/8/09 8:07 AM  

excited melampau ni..haha.

Chokichoki 21/8/09 5:10 PM  

to Gie : haha..yg petame xde adiah :P :P

syamim : xder. sile dtg cni untuk kutip adiah :P

to paan : haha saje je buat mcm paan suggest aritu lala


oleh sbb cam xtau sape pngunjung ke 10 000 CC simpan la adiah ni untk yg ke 100 000 lak hahaha :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top