Friday, August 07, 2009

Cuti MidTerm @ H1N1?

Hari ni CC balik rumah..

semalam, kol 12 tgh ari, ada pejumpaan student uniten dengan pihak admin..
pihak admin gtau, dah 3 org students uniten bangi positive H1N1..tibe2 ramai bertepuk tangan. lol? adekah mereka gembira bile ada org kene H1N1? adekah mereka pon tringin nak H1N1? haa itu yang kite x tahu hoho

so pihak admin umumkan cuti..tapi kalau die xumum kan pon, still nexweek cuti midterm seminggu kot.

CC cuti sampai 15 ogos kot. mengharapkan pada tarikh itu ada pkare yg mnyeronokkan berlaku. nape? xnak gtau. malu. =_="
kalau xde pape belaku pn..CC balik aritu gak, nak study, Rabu pas bukak cuti ada 2 exam ok!

maybe pasni jrg la edit blog..ntah2 xedit lgsung..xnak dah gne tenet umah banyak2. mati aritu bayar bil tenet huhuk.

so jgn rindu CC ek. (buat2 ada org rindu)

cya~*
jage diri baek2. jgn pegi tempat crowded..dan pakai mask! (peringatan untuk diri sendiri juga xD )

hepi holiday too!~

Salam*

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

teRi 7/8/09 6:56 PM  

teri da mula rindu. lol

- Gie - 8/8/09 10:55 AM  

hahaha...geli ak ;p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top