Monday, August 03, 2009

Kejutan demi kejutan..

Banyak btol kejutan hari ni..

Mula2 terkejut dengan berita pemergian salah sorang kawan UNITEN CC, Gary Leon Robert..
tiba2 je dengar dia passed away pagi td..tekejut gle la kan..

baru je haritu time futsal kosmo borak2 dengan dia..still terbayang tubuh,muka dia semua..
huhu..menggeletar gak la kan bila tau berita ni..
camne die pergi, CC xnak cerita sangatla...tapi sebab perbuatan orang huhu..

papepon..takziah buat keluarga Gary..
Gary is very nice person..pandai,hensem plak tu..pakej yg sangat lengkap..
except die bukan muslim..(no offence ye yg non-muslim)
semoga pemergian dia, boleh menjadi renungan kepada kita semua..bahawa ajal maut, boleh datang bila2 je..
kita pn pasti akan pergi juga..cuma xtau bila..

satu lagi kejutan, bila dengar ada student yang tinggal kat apartment MURNI kene quarantine sebab H1N1..huhu..
cuaknye..CC duk Murni..tibe2 je rasa nak demam bila dengar berita ni..
dari semalam mcm bersin2...
pastu asik minum ais, rasa nak batuk..

terus CC xjadi pergi rumah Gary..esok nak test..kena jage kesihatan..sekarang pn rasa lemah je..
apsal ntah..hopefully xde ape2..huhu

okla..nak study lak

p/s : anyway, CC berpendapat x patut orang Islam cakap, "Rest in Peace, Gary"..sebab nya kita semua tahu kan tentang kehidupan di alam barzakh....(once again, no offence ye non-muslim)

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top