Friday, August 28, 2009

Perancangan masa depan!

Haha. ini namanya "sambil menunggu waktu berbuka, mari kita berangan" :P

Tetibe je terpikir...Pas kuar UNITEN, CC nak kerja ape? Bile nak kawin? Nak beli rumah ke? Nak tukar kereta ke? Nak buat master ke? atau nak jadi penanam anggur yang berjaya?

Ade setengah kawan2 CC macam2 perangcangan dorang da buat. siap da tau nak kawin bila.
CC plak..macam xde plan je..macam hidup ini xde arah tujuan huhuk

Pening weh pk..
Nak kawin ngan sape ni..atau lebih tepat, ade ke orang nak kawin ngan aku ni??
haha..
tp harap2 jodoh CC bersama dengan si dia la..
harap2 sangat..bedoa sangat2...semoga Allah kabulkan..
Amin AMIN

eh da melalut lak. mcm org gtal nak kawin dah hihihi
geli i. i ade cite2 tau.
eh ape cita2 CC ek..

sesungguhnye, ENGINEER langsung x masuk dalam list cita2 CC
apsallaa CC g amik course ni?? adoyai.

tapi xpela..da teramik da pn. nak drop sekarang memang kelaka la. nak grad da pon kuikui
so setelah CC pk pk CC mcm da wat perancangan sikit. sikit jek.

jap2..tibe2 CC teringat, macam penah je CC wat post mcm ni hehehe
tapi xpe, da telanjur type, baek type sampai abes :P

ok..after CC abes s2d..CC apply PEP TNB..
jadik engineer kt TNB la..
lepas 2 dlm 2 thun, testing2..
besh ke x..tp mcm kompem x je hihi

CC apply lecturer la,
tapi xde master camne?
CC pn xtau camne..
ingat nak intebiu lecturer2 uniten yang macam CC..
yang terikat dengan YTN hoho..

so itu jelah perancangan CC kot..
lepas tu, mase tu lak pk..

CC hny mampu berusaha, bepk, berangan
tapi segalanya Allah yang tentukan
btol x?

Harap2 hari mendatang, menjanjikan kebahagiaan buat CC
WOW ayat nak power je hehe

kla. ilang tenaga da nak type lg. :P

Assalammualaikum dan Selamat Berbuka!

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

miss ubi 28/8/09 8:58 PM  

moga termakbul apa CC nak..kita merancang tapi Tuhan menentukan..

Chokichoki 28/8/09 9:30 PM  

time kasih ubi. amin2 ^_^

Jay Chou,  28/8/09 11:53 PM  

Elok amik course perancangan bandar nih. Mudah nak buat perancangan.

Hafiz Hamid 29/8/09 5:20 AM  

insya allah, istiqamah ye...=)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top