Thursday, August 27, 2009

Outing ke Sg. Wang~*

Yey~* buat kali ke 2 CC ponteng kelas EIS (Engineering in Society) hihi..
ade macam pelajar otai x? :p

Bukan sengaja pun..CC nak ikut kawan2 pergi Sg Wang..
Bukan sebab nak shopping, sebab nak beli kan Mak HP baru..HP die da rosak..
da seminggu da rosak..hari2 mengeluh susah xde hp..pastu suruh CC belikan lepas xm
so da abes xm, n tbe2 ade kawan nak g Sg Wang, CC pn menumpang le..
amacam? ok x alasan :D :D

thanks Adah sebab bawak kitorang!
Blakang tu kete adah. Myvi Oren!

Mase ni Mun tukang amik gambar
Gie x turun lagi

Ekceli, Adah ngan Naza yang nak g wat treatment rambut kat Time Square
yang laen tukang nyibuk je hik2

Mase dorg g saloon, CC, Gie n Mun ronda2 Sg. Wang
CC beli HP utk Mak


Nokia 1208
RM130

rase2 bleh dapat lagi murah, tapi penat nak round2..
ala murah rm20 30 xpela kot..
cian mak gne HP cikai je
nanti da keje CC beli mak PDA ek haha

lepas tu ktorang buka pose. eh lupe nak cakap tadi g kol 4 lebeh
so dapat jalan sekejap je..

ktorang decide buke kat kFC

"Rina jangan la tgkap malu~" kate adah

tangkap dulu b4 makan. lapa ni lapa ni :P

Menu CC : Nasi ayam KFC

+ Krushers = Caramel Chocolate nyummy2!
(korang penah tgok x Krushers kat KFC laen?)

Lepas tu ktorang balik.

eh lpe2 before balik CC, Gie n Mun beli bende ni..

Nail Treatment. kilat2 woo kuku ktorang die wat cth.
terus CC membazir duet beli haha

RM19
orang tu cakap tahan lebih setahun
berbaloi kot..

nak tangkap gamba kuku, tapi bekilat sangat
silau plak
hahahahaaahahah :P
astaghfirullahalazim..
banyak ketawa arini..

x terawikh ngan isya lagi ni.
haih..ape mau jadi..

tapi still, hari ni CC sangat hepi hang out dengan dorang!
^_____________^

Edit (11.45pm) : rupe2nye kelas EIS kensel td hihi..alhamdulillah..xdla ponteng ^^

14 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

mun,  27/8/09 11:08 PM  

suke r tgk mate korg tebeliak2 kat sg. wang....haha



mari kite mengilat kuku~~*

adah,  27/8/09 11:29 PM  

yeay,ske nye da wat treatment rmbut,lala~





sje nk menyemak jap,hehe!!!

t kte hang out g shpin rye kt jln tar plak ek..

Chokichoki 27/8/09 11:44 PM  

to mun : haha suke gle la kdai kasut tu mun! nanti dpt duet raye kte pegi nak lagi hihi :P

mari2~

to adah : alaa..xtau ade promotion tu kalo x leh join! mcm mnarik je hehe

orait. g shoping bj kurung plak ^__^

Anonymous,  27/8/09 11:55 PM  

Oit... tak boleh jadi ni, ponteng kelas kerana nak pergi shopping. Satu geng -- CC, gie, mun, adah, siapa seorang lagi tu -- ponteng kah? Masa ada kelas jangan pontenglah, hujung minggu ni kan ada 3 hari cuti, minggu depan pun serupa, masa tu bolehlah pergi shopping.
***Lalalalalaaaaaaaa***

naza,  28/8/09 12:05 AM  

hahah..best2..penat gelak..smpi org yg slat kat surau tuh shuuuuuuhhh kat adah..hehe..nanti gi shopping lg k..hehe

Chokichoki 28/8/09 12:06 AM  

haha alamak kantoi dengan sir :P

skali je sir...hehe..
subjek ni xde attendance n boleh bace sendiri :P

lagipun tadi kelas cancel la sir

plus saye nak beli HP utk mak, sbtu nak balik dah, so xsempat beli nanti :P

jgn mrh ye sir hihi

Chokichoki 28/8/09 12:11 AM  

to naza : haha yeke? patutla korang tbe2 lari keluar hhehe

- Gie - 28/8/09 12:15 AM  

laju siot updet cte..
rs bl time g blk td..
x smpat duduk lg..
tgk blog da diupdet..

huahauauauha

besnye dpt baju ngn kasut n kuku berkilat!

bes gler..

btol kte mun..
mmg terbeliak bijik mate T________T

edda(",) 28/8/09 3:23 AM  

owh~
selamat dr sesi pemontengan la nieh ekk.. syabasss!!!!!=)

Jay Chou,  28/8/09 5:18 AM  

Berkat bulan puasa la tu kelas cancelled ohohohoho

Nak kepci juga!

Chokichoki 28/8/09 6:47 AM  

to Gie : tula besh2. Gie la plg byk borong. laju jee ek! haah

to edda : a ah ahaha. tenkyu ^^

Chokichoki 28/8/09 6:15 PM  

soronok soronok! hehe

Chokichoki 28/8/09 8:29 PM  

To Jaychou : Jay chou ni sape ek? xnak lyn Jay Chou la kalo die xgtau sape lalala

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top