Thursday, August 27, 2009

Nuffnang~*

tetibe je rasa nak buat ads ni..macam snang je..leh gak dpt duet hehe..
die anta ke rumah. duet tu CC bg parent CC jela..

buat pengetahuan korang, ayah CC da x keje. Just jual2 paper je..

Haa kalo CC mcm pikir bnyak kali nak beli brg/makanan 2..bukan sebab CC kedekut ye (sbb org ske sgt ckp CC kedekut..huhu)

sebab utama CC tgh nak berjimat..CC sbenarnye bukanla sorg yg bejimat..tapi bila dah semakin dewasa, bila dah tau kepayahan parent bekerja..CC rasa kesedaran tu mula datang. cewahhh

yola..bapak I nak dapat rm10 sehari besusah payah jual paper tgh2 panas, aku plak skali makan rm10! hamboi2! :p

sebab kedua, CC mmg kedekut hhaha td ckp x kedekut aiyoyo
Kalau nak beli barang tu, CC mesti pikir dua 3 kali, berbaloi ke? cantik ke? nak beli ke xnak? ha mcm 2la..macam2 la nak consider..lagi2 harga..haih..kalo CC kayo, CC beli je sume xpikir panjang!! haha..

xpe2..xsampai setahun lagi CC da kerja..sabar ye mak abah sayang..pasni abah tdo je kat rumah, biar CC je support! macamla abah CC bce ni lol

entry ni bukan nak menagih simpati or ape2 ek
CC ank tunggal so alhamdulillah la cukup je makan minum ;)
pastu dpt biasiswa YTN..alhamdulillah lagikk
kalau nak diikutkan
ramaiiiiiiiii lagi yang lebih susah kan? kan?
so jangan mengeluh dengan dugaan yg dihadapi
^_^

tapi kalau korang ni baik hati,comel,hensem, penyayang, bijaksana dan pelbagai sifat2 mahmudah yang lain
JANGAN LUPA CLICK KAT NUFFNANG!

hahaha
Thanks Friends for alwayss be with me!
Love u all very strong :P

p/s: asal add Nuffnang xmuncul2 ek..bape kali CC refresh da hukhuk

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 27/8/09 12:35 PM  

klu nuffnang lmbt gler dpt..
g dr dlu bru rm0.50..
klu nk byk duit n cpt dpt..

amik goggle adsense..
tp susah skit ar..
sbb die kne fully english..
g pny intern blog gne google adsense..
nuffnang mmg sgt lmbt..
lalala..

dr awl bukak blog ltk nuffnang..smpai skng br rm0.50
eventho kte leh view da bape rmai org view nuffnang tu..
tapi tatau la..
lalala

Chokichoki 27/8/09 1:39 PM  

hehehhe. 50sen je lol?

ekceli..kte ad search psl nuffnang ni before buat

rmi gle blog la wat
ade yg 6 bln br rm100 je

ade yg ribu2 tuu.tp nmpkla blog tu femes. 80k unique visitors per month ok!

n ade la yg ckp suh tggu sbab nuffnang nak buat mcm2 lagi.

xpe. kte try dulu..mne tau 1 day blog da pemes, kte da lpe psl nuffnang, tetbe die anta cheque 8 juta..hahaa :p

anywei thanks 4 the info. ari2 dtg blog ok? :p

Jay Chou,  27/8/09 9:00 PM  

Saya pakai dua-dua nuffnang dan google adsense tapi tak kayas-kayas gak T-T. Hari2 makan roti sekaya.

Tapi statistic nuffnang tu memang best.

♥..::HoneYza::..♥ 27/8/09 9:29 PM  

ayza dr mula taruk ads tuh...bru 5posen jek....x kayo2 pun...huk3

Chokichoki 27/8/09 10:13 PM  

to Jay Chou : yeke..ala mematahkan semangat toll hehe..xpe2..letak kt blog je pn. bkn kne watpe :p
try jela kan
eh jay Chou pn ade blog ke??

to ayza : haha kes mcm Gie ek..adeh 50 sen je baek xya.
xpla..letak jela try2 kan..:)

Jay Chou,  27/8/09 11:33 PM  

(^_~)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top