Monday, August 31, 2009

Merdeka!~*

"eh! arini medeka!"
bleh lak CC telupe ari ni medeka.
Abes telepas nak tgok bunga api dari rumah CC (tingkat 7)
cis btol!

Seperti biasa, macam xde pape medeka..
melainkan sale yang meriah pada hari medeka..
langsong xde semangat patriotism dlm diri CC kan?
huihui..

Mungkin susah nak rasakan betapa payahnye,
orang dulu nak dapatkan kemerdekaan untuk tanah air ni
tapi pape pon..CC tetap sayang kan MALAYSIA!!
btol x tpu :p

ade satu cerita CC nak share..
sabtu aritu CC balik rumah,
terawikh kat surau rumah.
lepas 8 rakaat, CC pon balik..malas nak wat 20 whaha
penatla..perut sendat susah nak rukuk (alasan2) :p

tetiba CC tdengar bising2 dari arah sekumpulan kanak2 perempuan yang berumur dalam 8 - 12 tahun..
CC tekejut giler ble nampak ade sorang dak perempuan ni siap pakai hood tengah pegang pisau yang panjang gakla. (bolela kalo nak bunuh org isk)

die jerit2 cakap "sape tadi yang berani sangat haa? meh sini. aku nak tgok!"
abes semua budak2 dah takut2.
ade lagi sorang jerit "hoi nak gaduh pon, gadoh kat tamanla, ni tepi surau, hormat skitla!"
pastu die jerit lagi, "aku memang pantang orang cabar aku ni, mane budak tu?!"

CC?
CC jalan terus je ahhaha..
malas CC nak masuk campur. xpasal2 kang budak 2 cocok perot sendat CC ngan pisau.
teburai lauk bebuka pose hihi.
adeh xkelaka pon ok.
memang CC takut..

da jauh ckit, CC rasa nak patah balik..
risau lak kat budak2 tu..
ble CC patah balik, nampak budak2 tu da besurai..

adeh...giler la budak2 sekarang..
dulu time CC rasanye xde lak gaduh macam tu..
gune pisau pakai hood tuu..
nampak sangat pengaruh cerita..

kecik lagi kot,
dorang nye ketinggian separuh dari CC yang "tinggi"
so kecikkkkkkkkk lg weh..

haih..camne la anak kita nanti ye. cewah. anak kita..
risau2..



2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥chentaMAYA™ 31/8/09 8:04 PM  

hik!
dak2 zaman skg kan cc~
mmg cam tuh~
nnti ank kite kite jg tol2 la!
ngee~

Chokichoki 31/8/09 10:16 PM  

2la..dasat btol ek

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top