Friday, August 07, 2009

Putrajaya Floria Festival 2009 ~*

Dari ari Sabtu aritu sampai lah ahad ni, ade Floria Festival kat Putrajaya.
besh gak..lagi besh kpd mat bunga sperti Paan hahah
so CC duk ajak2 la sape2 yang sudi menemani.
akhirnye CG willing nak tman wlopon dia dan bunga bagai langit dan bumi (tibe2)
CC g malam selasa haritu, ramai gle la org..ade mcm2 jenis bunga..
pokok buah pon ade ok. mcm kat Taman Syurga~ oh indahnya kuikui (tp dah tentu Syurga lagi xterkira indahnye kan)
pastu wangi jee~
So dgn bebekal kan kamera baru, murah, comel CC, CC pn sibukla tgkp gmbr.
CG pon nak gak tgkp gambar. xpela kasi can die pegang cmera pink CC tu hehe

Bawah ni antara gambar2 yang CC sempat upload..
n tiba2 nak upload lagi, asik error jee...malas akuu haha
n gamba2 ni pon xikut turutan hehe
layan kan aje ok??

tapir pon bole~
buntut nye pula :P

Patrick bunga2 hihi

ni plak Squidward bunga2..comelnyeee

ni ais kacang bunga2. nampak lazat haha
sangat geli dengan pokok ni!!!cantiknyee!! mesti susah nak wat kan? kan?nampak x bunga bulat2 putih tu? comel kan. macam nasik nyum2

Hujan Sakti lol

bunga2..xclear sgt sbab waktu malam..

p/s : baek korang g..ade lagi 2 ari tu lalala tp jangan lpe pakai mask :P

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top