Monday, August 17, 2009

Update sedikit2~*

Lame x tulis..ke baru seari x tulis? hihik. tp mcm byk je cite yg CC nak cite..tp malas nak tulis panjang2..
maka dgn itu, CC Update sedikit2 je la~*

En. Mahza Kawin~*

8 ogos aritu (da basi bekulat cte ni) En. Mahza kawin. Dia ni kawan engineer CC kat TNB-ES..so sebab dia dah beberapa kali jemput n CC pn nak jumpa kawan2 CC kat TNB-ES, CC pon joinla rombongan abg mat ke Pot Dikson sbab umah En. Mahza ni kt situ..

kecut je en mahza hihi..tp cute ^_^

tak semua ada dalam gambar ni..malas lak CC nak upload banyak2. kata nak update sedikit2 kan hehe :P
CC doakan, semoga En. Mahza dan isteri kekal bahagia dunia dan akhirat..kpd kwn2 tnbes yang laen. smoge cepat2 kawin. bole makan nasik minyak lagi. nyum2!

Present dari Mak~*

Yey~* Beshday aritu mak kasi CC rantai emas ni..sebenarnya saguhati yang dia dapat dari syarikat insurans..tp dia bagi CC as a present. thanks mak!! (mcm mak bace je lols)
lame gile la x dapat adiah dr mak.
tapi CC xkesa..CC fhm keadaan kewangan parent CC..
kasih syg dari mereka dah ckup wat CC..
dan spatutnya CC la yg kasi hadiah kan..Mak susa2 lahirkan kite, lagi mau hadiah ka? adoyai~

Paling terharu surat dari mak..meh nak share

Bismillah Hirah Manirrahim
Happy Birthday to my beloved
Daughter for your 22nd
Mak sentiasa berdoa agar Lia
di panjangkan umur, jauh dari
segala penyakit. sihat selalu
Achieve your ambition. Semoga
Tuhan Makbul Segala permintaan
yang baik dan jujur. Murah
rezeki. Semoga Tuhan
bertemukan dengan suami
yang beriman, jujur, bertanggungjawab
dan mempunyai pekerjaan..
Amin



sedih bila CC bace..sebab Mak jarang tnjukkan sayang dia melalui perkataan..n bila sekali die tulis camni.. rase cam nak meraung "waa makk, maafkan lia, lia cayang mak sgt2!" tapi malu plak hikhik :P

Semoga Allah sentiasa memberkati mak dan abah..smoga dipnjangkan umur, diberikan kesihatan..dan diberi kebahagiaan dunia dan akhirat..Amin...kalau tanpa diorang..CC x dapat imagine idup CC cane..sbab CC anak tunggal..act, i've brothers n sister yg sama ayah..cuma da lost contact..so..i've nobody but mak dan abah je..sedih kan jadi CC..memikirkan untuk prepare diri untuk hidup sebatang kara is really a nightmare to me :(

FYP Progress~*

Progress report 1 kene hantar isnin minggu depan tapi satu pun CC xwat lagi!!..so bz lately ni..
Rabu ada 2 test..Rabu depan ada test gak..waaaaa!
- CC xjumpa lagi en nordin
- CC kena install software ape ntah..blom wat lagi! esok kne jmpe Ismail Said n Sir..
- Tetiba CC rase FYP CC susa bangat..apsal ada electrostatic sume ni?? da mcm subjek EM je? mati i!
- Sir nak tgok CC wat satu exmple ringks gune FEM..tapi x buat lagi..

Hadoi..pengsan seminit. tapi stil sempat updet blog whahaha :P

Test~*

Rabu ni ada 2 test..lusa ok..dua2 subjek hapal ok..EIS n HVT
CC ade penyakit mudah lupa apabila nerves dan susa nak ingat..so tepakse bekeje keras...
Hope i can do well..pls pray for me..thanks sm if u really do..

Sekian saje update sedikit2 dari CC~* Chow Cincau soya cincau

p/s : CC ade bace blog beberapa org ni..tentang kisah cinta dorang..permulaan cinta dorang mesti sebab dorang curang dengan kekasih lama..lol..x takut ke kekasih baru curang balik ek..hm..dorg ni perempuan..so xsemestinya lelaki je suka curang sebenarnya..just it is depend on ur fate la dpt kekasih camne..but for me..setia la pd yang satu..lala..

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anonymous,  17/8/09 6:30 PM  

Semoga doa ibu ni mustajab...
"Semoga Tuhan
bertemukan dengan suami
yang beriman, jujur, bertanggungjawab
dan mempunyai pekerjaan..
Amin"
InsyaAllah. Sbg "bapa", saya nak tambah "semoga bertemu jodoh cepat2, selepas tamat belajar nanti dan beranakpinak dgn cepat juga. Gedik2 sekali sekala dibolehkan...
Lalalalalalaaaaaaaaaaaaaa!

Chokichoki 18/8/09 3:40 AM  

Aminnnnn...hihihihi :P :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top