Saturday, October 31, 2009

pelik kan?

bila time exam, bukan maen laa nak update blog
tapi bila tiba2 da abes exam, tengah free sangat2,
time tu tibe2 je malass gilerr nak update blog

hehehe..

pelik kan?

haihhh..

okok. nak update sikitla dah alang2 kan.

tadi paper EIS. 40 objektif
memang tembak kaw kaw punye hahahaha
dah bacee tapi x ingatttttttt nak buat camne
haih..adela kot ckit2 macam sure,
ckit2 cam 50% sure
ade yg xtau langsunggg
abes la CC abessss

pastu semalam paper EC
hmm...patutnyee bleh jwb ngan jayanye la
tapii...mcm xbejaya sgt je jawab
cam x puas hati je
huhu
xtaula nape...jwb je semua tapi cam ade kurang puas disitu :P
ni lagi bahaya...
lecturer, supervisor FYP kot..
mati CC kalo dapat teruk
hoho..
xpe maintain2 hahaha..

okla tu je nak cerita..
next post : list aktivity after medeka
muahaha

adeh.sowi ye kwn2 yg leh exam,
CC memang sengaja jeee hahaha
xdela..sje gurau2.
jgn amik ati ye hihi
hope korang leh jawab paper dengan senang n cam kacang goreng jeee

^__^


5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

A Z R E E N 1/11/09 1:34 AM  

xpelik la rina. biasa je. mmg semua org gitu. hehehe.

Chokichoki 1/11/09 11:48 AM  

hahaha. memang sme org cm2 ke haha

A Z R E E N 1/11/09 4:46 PM  

CC, doakan utk i ye. esk, isnin baru i start exam. cuaaaaaaaaaakkk.

Chokichoki 2/11/09 11:35 AM  

gudluck azreen!!! u can do it!!! hehe :)

marry 4/5/10 3:53 PM  

Blogs are so informative where we get lots of information on any topic. Nice job keep it up!!
_____________________________

Religion Dissertation

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top