Wednesday, February 10, 2010

antara kasih dan kekasih~*

hehehe!
poyo je tjuk kan..
xde kene mngene ngan isi pon hihi

just lately ni, kawan rina ramai lak bermasalah ngan kekasih dorg..*kekasih tau hiks*
rina pun xtau nak bagi advices camne sebab rina pun failed dalam hal ni :(
yela..kalau rina bgus sgt, mesti xkan jadi cmni kan...='(

ape yang rina boleh cakapkan dekat kawan2..
kalau btul2 sayang, btul2 cinta..ape salahnye berkorban..
*tapi jangan ko korban kan body plak hhahah*
insyaAllah pengorbanan tu akan terbalas suatu hari nanti..
jangan buat keputusan teburu2..nanti menyesal da xbeguna
huhuhuk

tu jela kot..
harap sgt kawan2 rina sume happy dengan psgn masing2 dan dipertemukan jodoh dan kekal hingga akhir hayat insyaAllah.

act i want to write in english, but i dont have full confidence yet. haha
but now, there a lot of people trying to help me
and i'll going to english class soon!
thanks friends!
i owe u  a lot!


2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

adah,  11/2/10 12:24 AM  

cm de kna mengena ngan ak jgk jer,hoho!!!urm....pengorbanan tu yg ssh,huhu!!!

Rina (◕‿◕)✿ 11/2/10 3:18 PM  

haha.bkn ko je. ad kwn2 ak yg lain..

susah2..sape kate x susah..sebab susa la nme die pengorbanan hehe..

ntahla adah.klo boleh patah balik da tentu ak pilih pengorbanan T_T

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top