Monday, February 01, 2010

saje menulis~

sape2 tau camne nak bagi blog network ni jangan auto post kat fb?

hm..
rina da try macam2 tapi still auto post..

act, dulu rina yang saje wat auto post
sebab dulu rina aim nak bagi ramai masuk blog ni
bila ramai masuk, banyak la income masuk
hehe

tapi sekarang,
kalau boleh rina xnaklah yg kenal masuk

tibe2 je cam segan huhu

anyway
semalam rina susah btul nak tdo..
bila susah nak tdo
macam2 la nak difikirkan..

muhasabah diri..

teringat zaman di mrsm dulu..
selalu ada muhasabah diri di masjid..
setiap hari pasti ke masjid..
sebab tu sentiasa rasa tenang walaupun dilanda masalah..

tapi sekarang..
masalah skit je..
da rasa macam besar..

rasa macam diri dah terpesong jauh
huhu
T_T

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anonymous,  1/2/10 1:09 PM  

rin..em..maybe kn ..semua bende yg berlaku ni..ade hikmah dier..maybe supeya kiter lg dekatkn diri ngan Allah .xpe..biler sedey je..bc Al-Quran k..insya-Allah..akan tenang..jgn ikutkn sgt perasaan..:)..semoge berjaye

enjelinajolipit 1/2/10 7:21 PM  

gua plak nak buat otopos. tapi taktau mcm mana nak buat. haish..

Rina (◕‿◕)✿ 2/2/10 3:16 PM  

anonymous :kan.. selalu sedapkan hati dengan igtkan bende tu..
tapi kdg2, bila perasaan rindu,sedih tu datang..susah nak elak..
it is always there..n always wait to explode..
but anyway time kasih..:)

enjelina : haha. 2la..cmne tah wat dlu..adoi

♥..:amore:..♥ 2/2/10 4:59 PM  

cube rin remove application yg networked blog kt fb tuh...sure xde autopost dh kot xslh...:)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top