Sunday, February 21, 2010

jalan2 pegi karnival wow ^^

ingat nak nek belon tapi tiket habis plak
takpe2 
bulan march ada lagi 

ngan penjenayah kot

 
pastu jadik polis. kaler baju da same ni

 
rumah idaman
idaman ke?
taknakla umah tinggi2 dah
tapi kalau duet telebeh manetau kawin ngan anak raja ke
lehla beli hahaha

 
tengok rempit nan sempit

 
burung yang sangat comel
bemanja-manja depan rina
saje tau nak bagi i jeles lol

 
pasukan bomba besedia!


thanks korang! hepi sekejap hehe

pendek2 taktau nak cakap ape
overall ok jela karnival ni
maybe malam tadi lagi besh sebab ade konsert

tapi nak buat camne.
ingat nak g malam tadi tapi guruh2
ingatkan ujan
tapi ujan x turun2 ponn

alhamdulillah..
tepelihara dari dosa2 tengok konsert hehe
sayang btol Allah pada saye yey!
eh jap
21022010
cantikkan nombor?
kalau buat tarikh anniversary ni besh gak
jom kawin!




3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nazatul shima 21/2/10 11:07 PM  

ajak sape kawen ni rina.hehee..wow..bez pegi jalan2 kat karnival..bile abis nih?

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy 23/2/10 7:48 PM  

mcm best karnival tu...duk dkt je ni pon xp..cuaca xizinkan p..hehe

Ieza 24/2/10 9:39 PM  

kt mana ni..cam best jer..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top